Tichetele cadou, un excelent stimulent pentru salariati

Advertorial
Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 09:00
22298 citiri
Tichetele cadou, un excelent stimulent pentru salariati

In urma unui studiu realizat recent la cererea Up Romania, a reiesit ca 77% dintre angajatii romani ar dori ca tichetele cadou sa se regaseasca in pachetul de beneficii extra salariale.

Incepand din 2016, companiile care acorda tichete cadou de 8 Martie, 1 Iunie, Paste, Craciun sau sarbatorile aferente ale altor culte, in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana, sunt scutite de contributiile sociale si patronale.

Un avantaj important si extrem de apreciat este faptul ca tichetele cadou sunt neimpozabile in situatiile amintite. In plus, cheltuielile cu tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii brut anual.

De sistemul tichetelor cadou pot beneficia si este foarte simplu de gestionat si de catre firmele cu putini angajati, inclusiv cele cu doar un angajat.

Mai mult, un salariat cu doi copii minori poate primi 150 de lei aferenti lui si alti 150 de lei pentru fiecare copil, ceea ce face ca acesta sa poata primi tichetele cadou in valoare de 450 de lei, pentru care compania va avea scutiri de impozit, contributii sociale si patronale.

Similar, un sot si o sotie care lucreaza la aceeasi companie si au un copil minor pot primi tichete cadou in valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) si 150 de lei pe care ii va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei). In cazul in care familia are doi copii, tichetele cadou pot insuma 900 de lei.

Odata alese tichetele cadou de la Up Romania, angajatii isi pot alege cadoul preferat dintr-o retea de peste 55.000 de magazine din intreaga tara, iar varietatea de produse si servicii este generoasa: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism. Printre partenerii afiliati se afla Carturesti, Benvenuti, Help Net, Dedeman, Altex si, mai nou, Petrom, Sabion, Maxi Toys sau Flormar.

Up Romania, noua identitate a Cheque Dejeuner Romania, face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel international pe piata tichetelor de servicii. Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in tichete pe suport de hartie si carduri de masa Cheque Dejeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Cheque Vacances, tichete sociale Cheque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Cheque Bebe.

Intra AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie - 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#tichete cadou, #UP Romania tichete cadou , #tichete cadou