Meteo: Cum va fi vremea in zilele urmatoare si de 1 Mai

Duminica, 27 Aprilie 2014, ora 20:05
6052 citiri
Meteo: Cum va fi vremea in zilele urmatoare si de 1 Mai

Vremea nu va fi prea prietenoasa in perioada urmatoare, cuvantul de baza fiind instabilitate atmosferica. De 1 Mai vom avea parte de ploi insotite de descarcari electrice.

Meteorologii anunta ca ploile vor reveni la sfarsitul lunii aprilie.

Luni, vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare si de scurta durata, temperaturile maxime fiind situate intre 15 si 24 grade Celsius.

In Bucuresti, luni vor fi ploi slabe, de scurta durata, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va ajunge la 19 grade Celsius, iar cea minima va fi de 9 - 10 grade Celsius.

Incepand de marti, vremea va fi in general instabila in partea de sud si de vest a tarii si in zona montana. Dupa-amiaza si noaptea se vor inregistra averse si descarcari electrice, ca si intensificari ale vantului. Cantitatile de apa pot fi insemnate izolat, existand si conditii de grindina.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 grade Celsius, iar cele minime intre 4 si 12 grade Celsius.

Miercuri, in Oltenia si in regiunile din interiorul arcului carpatic se vor inregistra averse, tunete si fulgere. In restul teritoriului se va innora si vor fi ploi de scurta durata si fenomene electrice. Temperatura maxima va ajunge la 24 de grade, iar cea minima va fi de 16 - 17 grade Celsius.

De 1 Mai, vremea va fi in general instabila, cu innorari temporare si ploi pe arii relativ extinse. Astfel, vom avea parte de averse si descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor situa intre 16 si 24 grade Celsius.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#vreme 1 mai, #vreme aprilie, #ploi 1 Mai, #prognoza meteo , #vremea