Meteo: Sfarsit de an cu ploi si ninsori

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 09:26
2904 citiri
Meteo: Sfarsit de an cu ploi si ninsori
Foto: Arhiva

Sfarsitul de an va aduce cu sine precipitatii mixte in mai toate zonele tarii, temperaturile mentinandu-se peste pragul de 0 grade atat vineri, cat si sambata.

Vineri se vor inregistra temperaturi cu minus in Vatra Dornei (-3 grade Celsius), Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Tragoviste, Cluj Napoca si Sibiu, unde se vor fi -2 grade Celsius.

In Cluj Napoca, Sibiu, Zalau, Bistrita si Baia Mare este asteptat sa ninga in cursul zilei de vineri. Precipitatii mixte se vor inregistra in Arad, Oradea, Timisoara, Hunedoara si Satu Mare.

In Bucuresti, vremea se va raci usor sambata, dupa care, incepand cu prima zi a anului viitor, se va incalzi. Astfel, temperaturile vor scadea de la 5 grade, maxima zilei de vineri, la 3 grade, maxima zilei de 31 decembrie, dupa care vor urca spre 5-6 grade duminica si luni.

Vineri, cerul Capitalei va fi noros, inregistrandu-se conditii de ceata, iar vantul va sufla cu o 5 m/s.

Conditii de ninsoare vor fi abia vineri noapte, cand temperaturile vor scadea pana la -2 grade, si sambata peste zi, cand maxima asteptata nu va depasi 3 grade, iar vantul va adia usor, cu doar 2m/s.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alertă meteo: Încep ploile și vijeliile în România. Unde va ninge
Alertă meteo: Încep ploile și vijeliile în România. Unde va ninge
După o perioadă cu vreme foarte caldă, au venit temperaturile răcoroase. Astfel, în unele zone ale țării au fost raportate fenomene meteo extreme. Nu se va încălzi foarte rapid,...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#starea vremii, #prognoza meteo, #precipitatii mixte, #ninsori , #vremea