Vom avea o saptamana cu temperaturi de vara

Luni, 07 Iunie 2010, ora 09:38
1826 citiri
Vom avea o saptamana cu temperaturi de vara

Meteorologii anunta ca vremea va fi frumoasa in toata tara, cerul va fi in general senin, iar temperaturile vor atinge saptamana asta valori de la 23 la 30 de grade.

In cursul diminetii de luni sunt valori intre 7 si 17 grade Celsius, dar la munte temperaturile au fost de numai 3-4 grade, anunta Realitatea Tv.

Valorile termice la orele amiezii se anunta peste norma, cu maxime de la 23 pana la 30 de grade si doar la munte sunt ceva sanse sa ploua slab.

In Bucuresti temperaturile vor fi luni mai mari decat duminica, cu un grad-doua, adica 28-29 de grade. Si la munte va fi soare mai toata ziua, pe Ceahlau, la Varful Toaca vor fi 15 grade Celsius, in timp ce la latitudini mai mici, mercurul va tot urca spre valori de 19 grade, cum e cazul la Paltinis si Sinaia cota 1500 si chiar 20 la Predeal.

Tot luni va fi o zi pentru un sezon estival reusit. Chiar daca peste zi mai trec si cativa nori peste litoralul romanesc din care s-ar putea sa cada ploi scurte si slabe, cu descarcari electrice, in general vremea va fi buna de plaja. Insa apa marii nu este calda, iar temperatura acesteia la tarm nu va fi mai multe de 16 spre 18 grade Celsius.

Vremea continua sa se incalzeasca si marti datorita mesei de aer cald venita dinspre Africa care va aduce, impreuna cu soarele, temperaturi de 30 de grade in zonele de campie din vest si sud si chiar peste 30 de grade la Giurgiu si Calarasi, ca si in Bucuresti, unde amiaza va bia 30-31 de grade neumbrite de niciun nor.

Ziua de miercuri este la fel de insorita, avem aproape canicula la amiaza. Cele mai mici temperaturi vor fi de 26-28 de grade, adica la Miercurea Ciuc si Brasov, sau Constanta si Suceava. In rest vor fi valori termice si de 34 de grade, un grad sub pragul caniculei, cum se asteapta sa fie la Giurgiu. 32-33 de grade vor fi miercuri la Bucuresti, la orele amiezii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vreme insorita Romania, #temperaturi caniculare marti , #vremea