Reactia antrenorului Soranei Carstea, dupa victoria de la Australian Open

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 19:38
6556 citiri
Reactia antrenorului Soranei Carstea, dupa victoria de la Australian Open
Foto: Facebook/ Sorana Cirstea

Antrenorul Soranei Carstea, Marius Comanescu, sustine ca jucatoarea pregatita de el poate juca de la egal la egal cu oricine, dupa ce romanca s-a calificat in optimile Australian Open, invingand-o vineri pe Alison Riske.

"Victorie foarte muncita. Meciul a fost greu, in ziua de azi nu prea mai conteaza ce numar in clasament ai tu sau adversara. Trebuie sa joci cat mai bine. Noi incercam sa ne facem treaba cat mai bine tot timpul. A avut o pregatire de iarna foarte buna. Ne-am asezat la treaba, niciun secret. Trebuie sa muncesti, sa fii serios si sa-ti vezi de treaba.

Niciodata nu plecam de ideea de a face un anumit rezultat sau de a ne califica intr-un anumit tur. Rezultatele apar singure daca iti faci treaba cum trebuie. La cum joaca Sorana, problema nu este adversara din urmatorul tur. Nu ca Sorana ar fi Serena, dar poate juca de la egal la egal cu orice adversar.

Am vorbit cu ea dupa meci. E foarte fericita si bucuroasa. Nu neaparat ca a ajuns pana aici, ci pentru a reusit sa ramana atenta si cuplata la meci. E clar ca putem spera la o calificare in sferturi, mergem cu gandul sa castigam si meciul urmator. N-o sa intre pe teren fericita ca a ajuns pana aici. Pregatim meciul in functie de adversara si ii dam bataie", a spus Comanescu, citat de Prosport.

Sorana Carstea a inceput colaboararea cu acesta in urma cu un an si jumatate, cand romanca trecea printr-o grea perioada, marcata de probleme medicale si rezultate slabe. De altfel, dupa meci, jucatoarea a spus ca alegerea lui Comanescu a fost cea mai buna mutare pe care a facut-o.

Antrenorul de 49 de ani a comentat si posibilitatea ca Sorana sa fie chemata pentru meciul de Fed Cup cu Belgia, din 11-12 februarie, in ciuda faptului ca presa a scris ca ar fi avut un conflict cu Ilie Nastase, care este capitanul nejucator al echipei.

"Nu poti sa ai un conflict cu Ilie Nastase, sunt convins ca a fost o neintelegere. Nu exista asa ceva. Daca Sorana merita si e in forma, sigur ca va veni la Fed Cup. A venit de fiecare data, nu cred ca isi va schimba acum optica", a precizat fostul antrenor al Irinei Begu.

Iata ce a spus si Ilie Nastase, dupa victoria Soranei din turul al treilea de la Australian Open

Romanca o va intalni in optimi pe Garbine Muguruza, campioana en-titre de la Roland Garros. Va fi prima intalnire directa dintre Carstea si Muguruza in circuitul WTA. Cele doua nu s-au duelat nici macar in Fed Cup.

Intalnirea dintre Sorana Carstea si Garbine Muguruza va avea loc duminica dimineata si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

Ce a mai declarat tenismena noastra dupa meciul cu Riske

Care a fost reactia Garbinei Muguruza, dupa ce a aflat ca va juca impotriva Soranei Carstea

Pe ce loc va ajunge Sorana in clasamentul WTA, dupa victoria de vineri

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Marius Comanescu antrenor Sorana Carstea, #declaratii antrenor Sorana Carstea, #reactie antrenor Sorana Carstea, #Sorana Carstea optimi Australian Open , #Australian Open