Adversara Soranei Carstea din optimile Australian Open e spaima romancelor: Doar una a scapat neinvinsa

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 11:22
4706 citiri
Adversara Soranei Carstea din optimile Australian Open e spaima romancelor: Doar una a scapat neinvinsa
Foto: Facebook/ Garbine Muguruza

Garbine Muguruza, cea care o va intalni in optimile de la Australian Open pe Sorana Carstea, le-a invins pe toate romancele cu care a jucat pana acum, cu o singura exceptie.

In varsta de 23 de ani, spaniola conduce in intalnirile directe cu Simona Halep cu 2-1, ultimul meci, de la Stuttgart, din 2015, fiind castigat de compatrioata noastra.

In fata Irinei Begu, Garbine Muguruza are un palmares si mai bun: 3-1 la intalniri directe, castigand ultima partida, de la Beijing, din 2016.

Monica Niculescu a pierdut si ea in fata spaniolei, cele doua intalnindu-se doar o data, anul trecut la Linz, in Austria.

Si Alexandra Dulgheru a pierdut singura partida directa cu Garbine, in 2014, la Hobart.

Andreea Mitu, care are 25 de ani, a invins-o pe Muguruza acum 6 ani, la Mamaia, insa a fost invinsa de iberica la Jocurile Olimpice de anul trecut.

Inainte de a fi invinsa de Mitu, spaniola o invinsese in turul precedent pe Alexandra Cadantu in singura intalnire directa dintre cele doua de pana acum.

Exceptia este Cristina Dinu, care a invins-o pe Muguruza tot acum 6 ani, in 2011, in turneul de la Antalya, ambele avand atunci 18 ani. Acela a fost singurul meci dintre cele doua.

Asadar, in 13 partide disputate in fata romancelor, Garbine Muguruza a fost invinsa doar de 4 ori.

Meciul Soranei Carstea din optimi va fi insa prima intalnire directa dintre aceasta si campioana en-titre de la Roland Garros in circuitul WTA. Cele doua nu s-au duelat nici macar in Fed Cup.

Iata care a fost reactia Garbinei Muguruza dupa ce a aflat ca o va intalni pe Sorana

Partida dintre Sorana Carstea si Garbine Muguruza va avea loc duminica dimineata, dupa ora 07:00, ora Romaniei, si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

Iata care este miza financiara a partidei din optimi

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
#Garbine Muguruza palmares romance, #Garbine Muguruza meci Sorana Carstea, #Muguruza Sorana Carstea Australian Open, #Sorana Carstea optimi Australian Open , #Australian Open