Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce a declarat Sorana Carstea dupa infrangerea in fata Garbinei Muguruza, la Australian Open

Duminica, 22 Ianuarie 2017, ora 14:05
6823 citiri
Ce a declarat Sorana Carstea dupa infrangerea in fata Garbinei Muguruza, la Australian Open
Foto: Facebook / Sorana Carstea

Sorana Carstea a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open de Garbine Muguruza, ocupanta locului 7 in clasamentul WTA. Sportiva noastra a pierdut in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

Partida a fost dominata de sportiva din Spania, campioana de la Roland Garros 2016, iar Sorana, imediat dupa partida, a incercat sa explice ce nu a mers in jocul sau:

"Am incercat sa ma concentrez pe planul de joc, dar lucrurile nu au iesit cum mi-am dorit. Am inceput meciul jucand prea mult cu serviciul doi, stiam ca Muguruza va returna bine. Apoi cand am inceput sa joc cu primul, lucrurile au decurs altfel. Cred ca inceputul a fost cel care m-a costat, am facut foarte multe greseli. Am fost de multe ori lenta pe picioare si nu am venit asa cum trebuie la minge. La mine, pentru ca lovesc destul de tare, orice mica diferenta de pozitionare se resimte, nu mai am aceeasi consistenta. Nu am avut probleme cu stilul adversarei, pot sa joc si cu jucatoare agresive si cu cele defensive. Ce m-a deranjat este faptul ca nu o cunosteam, am jucat pentru prima data si mi se intampla sa fiu stinghera in astfel de situatii. Insa mie nu mi-a iesit jocul, asta a facut diferenta. Stiam ca serveste bine, iar eu am avut cateva oportunitati pe care nu le-am fructificat.

Pe inceputul setului doi am avut 1-0, minge de break si apoi 40-0. Daca faceam 3-0 atunci, era altceva. Au fost cateva momente care mi-au scapat si imi asum. Trebuia sa o fac pe Muguruza sa joace mai mult, sa fiu mai constanta. Muguruza este una dintre favorite la castigarea turneului", puncta Sorana pe larg, pentru cotidianul ProSport.

Sportiva din Romania va urca pe 59 WTA dupa acest parcurs pana in optimile de la Australian Open.

In legatura cu planurile de viitor, Sorana mai declara pentru cotidianul mai sus citat: "Joi voi pleca spre Taipei, este un turneu WTA 250. Vreau sa continui forma. Apoi ma voi intoarce acasa, pentru Fed Cup, iar dupa voi participa la turneul de la Budapesta. Am o relatie foarte buna cu Alina Tecsor, tot timpul imi scrie dupa meciuri", incheia Carstea, fosta sfertfinalista de la Roland Garros 2009.

D.A.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#declaratii Sorana Carstea meci Garbine Muguruza, #reactie Sorana esec cu Garbine Muguruza , #stiri Sorana Cirstea