Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Blejnar, despre Ponta: Ori e prost informat, ori e rau intentionat

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 19:43
3661 citiri
Blejnar, despre Ponta: Ori e prost informat, ori e rau intentionat
Foto: Adevarul

Sorin Blejnar, fostul presedinte al ANAF, a dat o replica declaratiei premierului Victor Ponta, de la sedinta de rectificare a bugetului, de sambata, mentionand ca afirmatiile facute sunt mincinoase, sustinand ca "ori e prost informat, ori e rau intentionat", ambele situatii fiind "descalificante pentru un ministru".

Premierul Victor Ponta declarase ca veniturile fiscale au crescut cu 10% in primele noua luni ale anului pentru ca a fost inlaturat Sorin Blejnar de la conducerea ANAF.

Rectificarea bugetara, aprobata in 15 minute (Video

"Nu cred ca deodata administratia fiscala romaneasca a devenit mult-mult mai eficienta sau am avut un boom economic. Practic, aceasta crestere se datoreaza schimbarilor de la varful ANAF in special. Asta insemna pentru buget pastrarea in fruntea ANAF a unei retele de crima organizata si coruptie care, vedeti zi de zi pe la televizor, a avut sprijinitori, responsabili, oameni care au pastrat-o si incurajat-o sa ramana la conducerea ANAF.

Doar varful ANAF inseamna un plus de incasari fiscale la buget de 10%, care se ducea la domnul Blejnar si la cei cu care vorbea domnia sa pe la telefoane si prin alte colturi de care nu am aflat inca", a spus Ponta in sedinta de sambata a Guvernului. In replica, Sorin Blejnar decalara ca seful Guvernului nu face decat sa isi pacaleasca "propriul electorat prin calomnierea fostei guvernari", dupa cum a declarat el la B1 TV.

"Eu nu am furat!"

In plus, despre calculele premierului prezentate sambata, el declara ca Ponta "nu ia in calcul inflatia".

"M-am uitat peste niste date. In 2011 am avut un plus de incasari de 15 miliarde, un miliard si ceva in fiecare luna a lui 2011 fata de aceeasi luna a anului trecut", explica Blejnar.

Fostul sef al ANAF a tinut sa specifice si ca "eu nu am furat, lucru care se va dovedi in perioada urmatoare". El a explicat ca procurorul sau de caz "a venit cu o gramada de minciuni la adresa mea", mentionand ca acesta este "colegul de curse a lui Ponta". Despre seful Guvernului se stie ca este un impatimit al curselor de raliu.

Legat de privatizarea ANAF, Blejnar a declarat ca nu este de acord cu asa ceva, insa admite ca "anumite servicii ar putea fi externalizate".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Blejnar crestere venituri ficale rectificare, #replica Sorin Blejnar rectificare bugetara, #rectificare bugetara Sorin Blejnar, #Sorin Blejnar procuror caz , #ANAF
Comentarii
Poza Against seaman liar
Against seaman liar
rank 2
Uluitor...!!Tupeu,Tupeu. tupeu. Adică..Nesimţire,Nesimţire,nesimţire