Blejnar: Ma tem pentru siguranta familiei mele, mi-am pus paza acasa

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 07:47
2249 citiri
Blejnar: Ma tem pentru siguranta familiei mele, mi-am pus paza acasa

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a declarat joi seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca se teme pentru siguranta familiei sale, dupa disparitia suspecta a sefului sau de cabinet, Codrut Marta, si ca din acest motiv si-a pus paza acasa si si-a instalat camere de luat vederi.

Sorin Blejnar a spus ca nu stie ce s-a intamplat cu Codrut Marta, insa faptul ca procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica i-au solicitat sprijinul il determina sa creada ca i s-a intamplat ceva rau.

Numele lui Blaga si Videanu apar in dosarul lui Blejnar - stenograme UPDATE

"Nu stiu ce a patit Codrut Marta. Ar fi bine sa fi disparut si autoritatile statului sa-l gaseasca si sa-l aduca in tara si daca e vinovat intr-un dosar, sa raspunda. Atat timp cat am fost chemat la Sectia de Urmarire Criminalistica, ma pot gandi la orice e rau, la o rapire", a spus fostul sef al ANAF.

Blejnar a mai spus ca le-a oferit procurorilor toate detaliile pe care le stia. "Ma duc la Parchet de cate ori ma cheama si le dau toate detaliile referitoare la disparitia lui, pentru ca e prietenul meu si vreau sa stiu unde e", a completat Sorin Blejnar.

Fostul sef al ANAF a spus ca nu a primit amenintari, dar se teme totusi pentru siguranta familiei sale. "Nu mi-a amenintat nimeni familia. Insa mi-este teama pentru siguranta familiei mele atat timp cat un prieten al meu a disparut de la 1 mai desi toate institutiile statului l-au monitorizat, daca ne uitam in stenograme, ba era monitorizat, ba era urmarit si dintr-o data nu-l gaseste nimeni. Unde este? Stiti ca acasa are doi parinti care plang?", a mai spus fostul sef al ANAF.

Intrebat daca a solicitat protectie din partea politiei, Blejnar a raspuns ca nu. "Nu am cerut protectie pentru ca nu sunt indreptatit. Mi-am pus paza acasa, mi-am pus camere de vederi. Mi-a crescut valoarea casei", a spus fostul demnitar.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Sorin Blejnar ANAF DNA, #Sorin Blejnar stenograme, #Sorin Blejnar Codrut Marta disparut , #ANAF
Comentarii