Ziare.com

Sechestru asiguratoriu pe unele bunuri ale lui Blejnar, Marta si Comanita (Video)

Joi, 09 August 2012, ora 09:16

   

Sechestru asiguratoriu pe unele bunuri ale lui Blejnar, Marta si Comanita (Video)
Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a cerut instituirea sechestrului asiguratoriu asupra mai multor bunuri mobile si imobile apartinand fostului sef al ANAF Sorin Blejnar, fostului sau sef de cabinet Codrut Marta si fostului director al Autoritatii Nationale a Vamilor, Viorel Comanita.

Sechestrul a fost instituit la sfarsitul lunii iulie si a vizat imobile, terenuri si actiuni, au declarat surse judiciare, citate de Jurnalul National, care preia Mediafax.

In cazul lui Sorin Blejnar, masura a vizat bunuri imobile in municipiul Arad, un imobil si un teren situate in sectorul 1 din Bucuresti, alte actiuni cotate pe piata bursiera cu o valoare aproximativa de 253.158,90 lei, dupa cum rezulta din declaratia de avere a acestuia din 2011.

Sorin Blejnar, urmarit penal pentru frauda cu motorina

Pentru Codrut Marta, a fost instituit sechestru doar asupra unui imobil din sectorul 2, cu o valoare de impunere de 332.860 lei, acesta neavand actiuni cotate pe piata bursiera.

In cazul lui Viorel Comanita, s-a constatat ca la adresa de domiciliu nu locuieste nimeni, dar a fost identificata o proprietate detinuta de acesta in judetul Sibiu, au mai declarat sursele citate.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1420 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Asta nu inseamna, inca, nimica!

Sa vedem executate aceste bunuri, nu numai puse la pastrare! Ca, in mod cert, sunt chiar mai mult decat vinovati!!

 

Ehh, tot e bine ca nu i-au pus poprire

pe conturile bancare.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor