Sorin Cartu a fost dat afara de la CFR Cluj

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 23:30
5187 citiri
Sorin Cartu a fost dat afara de la CFR Cluj

Sorin Cartu a fost dat afara din functia de antrenor principal al formatiei CFR Cluj, dupa cum anunta gruparea din Gruia prin intermediul unui comunicat de presa.

Gestul facut de tehnician in timpul partidei cu FC Basel, din Liga Campionilor, cand a spart un geam al bancii de rezerve, i-a fost fatal. Antrenor interimar a fost numit Alin Minteuan.

"Clubul CFR 1907 Cluj a decis sa renunte la serviciile antrenorului Sorin Cartu. Pentru ca valorile si imaginea clubului CFR 1907 Cluj nu pot fi asociate cu gestul antrenorului Sorin Cartu din minutul 75 al partidei de la Basel, am decis ca relatia de colaborare dintre clubul CFR 1907 Cluj si domnul Sorin Cartu sa inceteze.

Ne cerem scuze pentru gestul lui Sorin Cartu, in primul rand fata de UEFA, organizatorul competitiei Champions League, clubului FC Basel 1893, suporterilor clubului nostru, si tuturor iubitorilor fotbalului si ai sportului in general. Incepand de maine, antrenorul principal al CFR 1907 Cluj va fi Alin Minteuan, acesta va fi ajutat de Paolo Potocnik si Horea Carlan.

Ne cerem inca odata scuze pentru gestul care nu face cinste sportului, ligii campionilor si clubului CFR", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al lui CFR.

Iuliu Muresan, despre CFR Cluj si demiterea lui Cartu

Decizia sefilor campioanei este cu atat mai surprinzatoare cu cat presedintele Iuliu Muresan l-a confirmat pe Cartu in functia de antrenor cu doar cateva ore inainte de acest comunicat.

Sorin Cartu, pe faras

Demiterea lui "Sorinaccio" a fost prefatata miercuri de presedintele FRF, Mircea Sandu, care a anuntat ca tehnicianul nu mai are mult timp pe banca celor de la CFR Cluj.

Cartu isi justifica momentul de dementa de la Basel

CFR Cluj a pierdut "derbiul suferintei" Grupei E a Ligii Campionilor, 0-1 pe terenul lui FC Basel, si nu mai are sanse de calificare in primavara europeana, urmand a ocupa locul 4 in clasament.

Extrem de nervos, Cartu a fost protagonistul unei faze incredibile in finalul partidei, cand a spart unul din geamurile laterale ale bancii de rezerva, dupa ce l-a lovit salbatic cu pumnii si picioarele.

"Este reactia unui antrenor care a ajuns si el la o limita a rabdarii", a incercat tehnicianul sa explice gestul ce a facut inconjurul Europei, pentru a incheia intr-o nota amuzanta:"Despre acel geam, pot sa spun ca nu a fost de calitate, daca era termopan, nu se spargea."

Cartu a vandalizat banca de rezerve a lui Basel

Cele mai mari sanse pentru a-l inlocui pe Sorin Cartu le are fostul selectioner al Romaniei, Ladislau Boloni, in prezent liber de contract dupa ce si-a incheiat socotelile cu arabii de la Al Wahda.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Cartu dat afara CFR Cluj, #Cartu demis CFR Cluj, #Cartu vandalizat banca Basel, #Cartu geam spart banca Basel , #antrenor