Sorin Cartu, noul antrenor al Stelei. Meme Stoica demisioneaza marti

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 07 Martie 2011, ora 20:25
3992 citiri
Sorin Cartu, noul antrenor al Stelei. Meme Stoica demisioneaza marti

Sorin Cartu este principala optiune pentru banca tehnica a Stelei, dupa demisia lui Marius Lacatus. Anuntul a fost facut chiar de patronul "ros-albastrilor", insa managerul general Mihai Stoica ameninta cu demisia.

La numai cateva zeci de minute dupa ce Meme Stoica anunta ca isi depune demisia in cazul in care Cartu va fi "uns" antrenor la Steaua, latifundiarul din Pipera a dezvaluit ca fostul tehnician al celor de la CFR Cluj este ca si numit pe banca formatiei din Ghencea.

Becali si Cartu au negociat luni dupa-amiaza iar olteanul si-a dat acordul de principiu pentru un acord valabil pana la finalul acestui sezon, cand se vor renegocia termenii intelegerii.

"Cartu e singura varianta. Am discutat cu el. L-am chemat sa vorbim pentru ca avem etapa vineri si i-am spus: Sorine, e vorba de 3 luni de zile. Nu vreau sa facem contracte sau promisiuni. Dupa 3 luni i-am spus ca tragem linie si vedem. Nu neaparat de clasament, ci in functie de jocul echipe. Vin, te ajut!, a fost raspunsul lui", a dezvaluit Gigi Becali la Antena 3.

Latifundiarul din Pipera a precizat ca i-a cumparat bilete de avion tehnicianului, care se afla in vacanta in aceste zile, iar Sorin Cartu va sosi in tara in cursul zilei de marti, cand va conduce si primul antrenament in Ghencea.

Meme demisioneaza marti

Mihai Stoica va parasi Steaua marti, cand isi va depune demisia. Managerul general a anuntat chiar inainte de interventia lui Gigi Becali ca pleaca din Ghencea in cazul in care Sorin Cartu va prelua echipa.

"Nu lucrez cu Sorin Cartu, nu voi lucra niciodata. Daca va veni el, voi pleca eu, lucrurile sunt clare. Am avut un conflict cu el, am trecut peste acel conflict, dar el are multe rezultate nesatisfacatoare in ultima vreme. Nu suntem compatibili, eu m-am mirat cand a fost pus antrenor la Cluj. Daca Gigi il pune antrenor, ne strangem mana si ne despartim. Imi pare rau, daca vine, ii urez succes, dar nu voi lucra cu el niciodata. M-au sunat suporterii, dar le-am zis sa nu insiste, pentru ca eu cand iau o decizie o duc pana la capat. Am luat decizia de a nu demisiona pana maine, dar daca vine Cirtu, plec", a declarat Mihai Stoica.

Becali nu a parut foarte deranjat de o eventuala despartire de Stoica, declarand doar ca spera ca acesta sa se razgandeasca.

"Meme Stoica va lua o hotarare pana maine, daca va ramane sau daca va pleca de la Steaua. I-am spus sa se gandeasca peste noapte, sa discute si cu sotia si sa se decida. Nu poate un angajat sa-mi spuna mie ori ala, ori ala. Daca nu vrea sa ramana cu Sorin Cartu, poate sa plece. Nu mai e Meme ala pe care il stiu, nu se mai implica, nu mai are putere" a mai spus Becali.

Obiectivele lui Cartu la Steaua

Gigi Becali a dezvaluit si obiectivele lui Sorin Cartu la Steaua, acestea fiind intinerirea echipei si imbunatatirea calitatii jocului.

"Vreau sa intinereasca echipa si sa dea o nota de spectacol. Vreau sa faca echipa sa joace. Daca va castiga meciurile cu Branesti si FC Vaslui, iar echipa va juca, atunci o sa-l las in pace. Daca nu, o sa intervin", a explicat Becali.

Patronul Stelei a incheiat cu un apel catre suporteri, carora le-a cerut sa-l accepte pe Sorin Cartu promitandu-le o echipa redutabila in vara, cand va investi 10 milioane de euro in transferuri.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sorin Cartu antrenor Steaua, #Meme Stoica demisie Steaua, #Becali Cartu antrenor Steaua, #Gigi Becali antrenor Steaua, #Sorin Cartu Steaua , #antrenor