Cartu, pe faras. Cine l-ar putea inlocui la Steaua?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 11 Aprilie 2011, ora 12:52
5245 citiri
Cartu, pe faras. Cine l-ar putea inlocui la Steaua?

Mandatul lui Sorin Cartu pe banca tehnica a Stelei se apropie de final si are sanse mici sa fie prelungit, mai ales ca echipa se chinuie serios si este in pericol de a rata chiar si calificarea in Europa League. In aceste conditii, oamenii care ravnesc la acest post au inceput sa isi faca simtita prezenta.

"Ros-albastrii" au pierdut lamentabil intalnirea cu Astra Ploiesti, motiv suficient pentru finantatorul Gigi Becali de a iesi la atac. Primii luati in colimator au fost jucatorii, insa nici antrenorul nu a scapat de critici.

Discursul latifundiarului a fost preluat apoi, la diverse emisiuni televizate, de tehnicieni aflati in acest moment "pe liber" si care nu ar spune NU unei eventuale oferte venita din Ghencea.

Cel mai vehement a fost Mihai Stoichita, "Lippi" amintindu-si cum poate cum a ajuns la Steaua in precedentul mandat, ofertat de Gigi Becali dupa ce il desfiintase pe italianul Bergodi in direct, la un post de sport.

Nici Ilie Dumitrescu nu a avut mila de Sorin cartu, caruia i-a evidentiat o serie de erori tactice din postura de analist pe care o are dupa ce si-a incheiat aventura pe banca tehnica a "ros-albastrilor".

Omul pe care l-a inlocuit Cartu la Steaua, Marius Lacatus, a intervenit si el lansand atacuri dure la adresa lui "Sorinaccio".

Aparitii in media au mai avut si Edi Iordanescu si Massimo Pedrazzini, insa tonul acestora a fost mul mai ponderat.

Cine va antrena Steaua in sezonul urmator?

Principalul favorit este Sorin Cartu, actualul antrenor fiind insa obligat sa castige Cupa Romaniei pentru a-si asigura postul. Daca Steaua va rata trofeul sau chiar prezenta in cupele europene, demiterea lui Cartu devine extrem de probabila.

In acest caz, oricare din variantele de mai sus este una de luat in calcul pentru banca Stelei, Stoichita, Ilie Dumitrescu, Edi Iordanescu, Pedrazzini sau chiar Lacatus fiind deschisi negocierilor.

Nu ar fi exclus insa ca managerul sportiv Mihai Stoica sa aiba si el un cuvant de spus, israelianul Rony Levy fiind unul din favoritii sai.

Steaua Bucuresti ocupa in acest moment lucul 5 in clasamentul Ligii 1, cu 40 de puncte, la 12 "lungimi" in spatele liderului Otelul Galati.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Cartu demis Steaua, #Sorin Cartu Steaua, #inlocuitori Cartu Steaua , #Steaua