Cartu, suspendat de UEFA! Vezi ce sanctiune a primit

Miercuri, 01 Decembrie 2010, ora 19:48
3455 citiri
Cartu, suspendat de UEFA! Vezi ce sanctiune a primit

Fostul antrenor al formatiei CFR Cluj, Sorin Cartu, a fost suspendat pentru un meci in cupele europene si amendat cu 10.000 de euro pentru incidentul de la meciul cu FC Basel, din Liga Campionilor.

Comisia de Disciplina a UEFA a anuntat miercuri ca Sorin Cartu va fi suspendat la urmatorul meci pe care il va sustine intr-o cupa europeana, dupa ce a spart cu piciorul geamul bancii de rezerva a oaspetilor, la meciul FC Basel - CFR Cluj, scor 2-0.

Fostul antrenor al campioanei Romaniei va trebui sa plateasca si o amenda de 10.000 de euro, iar cluburile CFR Cluj si FC Basel se vor intelege asupra daunelor, anunta site-ul oficial UEFA.

Eliminat in minutul 88 al meciului disputat in grupele Ligii Campionilor, fundasul Felice Piccolo a fost suspendat pentru trei partide si va rata meciul cu AS Roma, programat pe 8 decembrie.

Sorin Cartu si Felice Piccolo pot contesta deciziile in trei zile de la data comunicarii lor.

Fostul tehnician al "feroviarilor" a declarat ca regreta cele intamplate la Basel si ca este singurul gest pe care si-l reproseaza cat a stat pe banca celor de la CFR Cluj.

"A fost doar o defulare a unui antrenor care traia meciul. M-am inteles bine cu conducerea. N-am avut nici un fel de resentiment in legatura cu ce s-a intamplat acolo. In momentul in care l-am vazut pe Bastos accidentat si docotrul mi-a facut semns sa-l schimb, am realizat ca nu mai am cu cine sa-l inlocuiesc si am rabufnit.

Nu stiu daca e exagerata decizia. Arbitrul de rezerva a venit la mine si mi-a spus sa ma calmez. Cine a stiut ca geamul o sa se sparga? Am avut ghinion. Afara nu s-a dat atat de multa importanta cum s-a dat aici in Romania. Este o pedeapsa normala. Vorbesc de moralitate unii care n-au nici o treaba cu asta. Este singurul gest pe care mi-l reprosez cat am fost la Cluj.", a declarat Sorin Cartu la Digi Sport.

Sorin Cartu a facut o criza de nervi la partida FC Basel - CFR Cluj, din etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor, si a spart cu piciorul geamul bancii tehnice a oaspetilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Sorin Cartu suspendat, #Cartu suspendat UEFA, #CFR Basel Liga Campionilor , #stiri Sorin Cartu
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Totusi, huliganii si dementii n-au ce cauta pe un teren de fotbal!
Poza AdyCa
AdyCa
rank 4