Exclusiv: Sorin Cartu, despre haosul de la Universitatea Craiova

Marti, 22 Februarie 2011, ora 12:46
3076 citiri
Exclusiv: Sorin Cartu, despre haosul de la Universitatea Craiova

Sorin Cartu, antrenorul care a adus ultimul titlu la Craiova, a comentat situatia haotica in care se afla clubul din Banie.

Tehnicianul a declarat pentru Ziare.com ca "Stiinta" a pierdut jucatori importanti in aceasta iarna si ca se va bate pentru evitarea retrogradarii.

"Situatia de la Universitatea Craiova in niciun caz nu este buna. Echipa a pierdut multi jucatori. Sunt descoperiti rau in zona defensiva si se vor lupta la retrogradare. Nu putem vorbi acum despre o revigorare, intai sa se salveze.", a declarat Cartu.

"Sorinaccio" crede ca Adrian Mititelu si Universitatea nu mai pot continua impreuna, dar se declara circumspect in privinta planului lui Victor Piturca de a-l indeparta pe actualul finantator din Banie.

"Nu stiu cate sanse de reusita are planul lui Piturca. Sa vedem daca poate sa ia Craiova de la Mititelu. De cinci ani de zile se asteapta o schimbare de comportament din partea lui sau sa plece de la club.", mai spune tehnicianul care a adus ultimele trofee pe Ion Oblemenco.

Piturca: Vreau sa iau Universitatea Craiova de la Mititelu

Antrenorul in varsta de 55 de ani exclude o revenire pe banca "Stiintei" pana la indepartarea lui Mititelu: "In niciun caz nu voi mai antrena Craiova cat e Mititelu acolo."

Legat de lupta pentru titlu in Liga I, Cartu spune ca actualul lider, Otelul Galati, are prima sansa.

"Otelul Galati e favorita principala pentru ca e pe primul loc. Depinde numai de ei daca vor lua titlul sau nu. Daca-l pierd, o fac pe mana lor. Returul a fost intotdeauna diferit. Sunt altfel de meciuri si multe lucruri care pot influenta clasamentul final: arbitrajele, transferurile...", a incheiat fostul antrenor al campioanei CFR Cluj.

Cu Sorin Cartu pe banca tehnica, Universitatea Craiova a castigat ultimele trofee din palmares, campionatul si Cupa in 1991.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Sorin Cartu, #Universitatea Craiova, #Victor Piturca, #Adrian Mititelu , #stiri Sorin Cartu
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Sorine, nu mai ai ce darima cu picioarele? stiu ca si tu esti bun la demolari!