Frunzaverde anunta ca 38 de primari PDL pleaca din partid impreuna cu el

Vineri, 30 Martie 2012, ora 14:07
3564 citiri
Frunzaverde anunta ca 38 de primari PDL pleaca din partid impreuna cu el

Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, care va trece de la PDL la PNL, a anuntat ca 38 din cei 42 de primari democrat-liberali din judet il vor urma.

"Inseamna ca apreciaza exercitiul administrativ pe care l-am avut impreuna si realizeaza ca este nevoie de alta constructie politica, care sa sustina administratia locala", a afirmat Frunzaverde, pentru Mediafax.

Frunzaverde a facut acest anunt dupa ce presedintele PDL, Emil Boc, s-a intalnit, la Resita, cu alesii locali ai partidului, pentru a-i convinge sa nu-l urmeze pe presedintele CJ.

Boc, la Caras-Severin, post Frunzaverde: Spiritul PDL nu poate fi invins

Presedintele PDL, Emil Boc, prezent la Caras Severin pentru a gestiona situatia creata de anuntul plecarii lui Sorin Frunzaverde din partid si a posibilitatii ca acesta sa ia dupa el alesii locali democrat-liberali, a spus ca partidul are continuitate si "spiritul PDL" nu poate fi invins.

"Am avut o prima consultare cu privire la ceea ce se intampla in Caras-Severin (...) PDL are continuitate politica in Caras-Severin si echipa care e alaturi de mine azi (...) am avut o discutie punctuala cu colegii de partid.

Luni, conducerea centrala a PDL va desemna conducerea interimara a PDL Caras Severin care are ca obiectiv continuitatea politica si organizarea alegerilor locale (...) Au mai fost situatii cand PD s-a confruntat cu probleme create de plecarea unor lideri - Sassu, Duvaz.

Chiar si cand a plecat fondatorul partidului, Petre Roman, acest partid a avut continuitate. Intotdeauna acest partid a avut resorturile politice sa continue

Aici e vorba de un spirit in PDL, dincolo de persoanele care conduc. Acest spirit nu poate fi infrant de nimeni. A demonstrat si in perioada de criza", a declarat Emil Boc.

El s-a aratat convins ca PDL va obtine "un scor rezonabil" in acest judet, chiar si dupa plecarea presedintelui CJ, Sorin Frunzaverde.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Frunzaverde primari PDL, #Frunzaverde primari Caras , #demisie