Frunzaverde: Nu noi am plecat din partid, partidul a plecat din noi, maine demisionez!

Vineri, 30 Martie 2012, ora 15:23
3657 citiri
Frunzaverde: Nu noi am plecat din partid, partidul a plecat din noi, maine demisionez!
Foto: Arhiva

Sorin Frunzaverde a explicat din nou, vineri, de la Resita, de ce a ales sa treaca din PDL, impreuna cu inca 38 de primari din Caras Severin, in barca Opozitiei, la PNL, argumentand ca "nu noi am am plecat din partid, partidul a plecat din noi".

"Modul in care a actionat PDL in ultimii anii ne-a determinat sa optam pentru o noua constructie de dreapta, pornind de la PNL. Nu am plecat noi din partid, a plecat partidul din noi", a declarat Frunzaverde la Romania Tv.

Acesta a comentat scurt si reactia presedintelui PDL Emil Boc dupa anuntul ca paraseste PDL-ul.

"In niciun caz nu sunt un tradator si nu voi comenta aceste afirmatii usor infantile. Uneori, nu membrii isi tradeaza partidul, ci partidul isi tradeaza membrii (...) Consider ca venirea la Caras a domnului Boc a fost de asemenea un demers inutil", a subliniat Sorin Frunzaverde.

Cat despre cei 38 de primari care il vor urma in barca Opozitiei, Frunzaverde spune ca "le-am prezentat o stare de fapt, le-am vorbit despre perspectiva electorala a momentului si a fost optiunea fiecaruia de a ma urma in acest demers politic sau de a candida din partea altui partid politic".

"Se pare ca astazi ( vineri - n.red.) altii le-au promis bani, nu eu", a adaugat Frunzaverde.

Boc, la Caras Severin, post-Frunzaverde: Spiritul PDL nu poate fi infrant

Presedintele CJ Caras Severin a mai precizat ca nu exista nicio sansa de a se intoarce in PDL, subliniind ca mai multi lideri democrat-liberali "ar dori sa urmeze demersul meu politic".

Desi initial anuntase ca va demisiona, saptamana viitoare, din PDL, Frunzaverde a subliniat ca va grabi acest demers. "Maine (sambata - n.red.) demisionez!", a mai declarat Frunzaverde la Realitatea Tv.

Frunzaverde anunta ca 38 de primari PDL pleaca din partid impreuna cu el

Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, care va trece de la PDL la PNL, a anuntat, vineri, ca 38 din cei 42 de primari democrat-liberali din judet il vor urma.

"Inseamna ca apreciaza exercitiul administrativ pe care l-am avut impreuna si realizeaza ca este nevoie de alta constructie politica, care sa sustina administratia locala", a afirmat Frunzaverde, pentru Mediafax.

In replica, presedintele PDL, Emil Boc, prezent la Caras Severin pentru a gestiona situatia creata de anuntul plecarii lui Sorin Frunzaverde din partid si a posibilitatii ca acesta sa ia dupa el alesii locali democrat-liberali, a spus ca partidul are continuitate si "spiritul PDL" nu poate fi invins.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Frunzaverde plecat PDL PNL, #Frunzaverde primari Caras PNL , #demisie
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Poza lool
lool
rank 5
Foarte profund, emotionant ca discursul lui boc si plin de clisee.