Mesajul lui Grindeanu pe Facebook: #dragneademisia

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 12:47
10151 citiri
Mesajul lui Grindeanu pe Facebook: #dragneademisia
Foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu pare extrem de relaxat in razboiul cu PSD, partid din care a facut parte 20 de ani inainte de a fi exclus, joi. Grindeanu sta de vorba informal cu jurnalistii si glumeste cu ei, participa la intalnirile oficiale anterior programate sau neoficiale si, intre timp, ii cere demisia lui Liviu Dragnea pe Facebook.

Sorin Grindeanu a venit vineri dimineata la Palatul Victoria, iar, dupa ce i-a salutat pe jurnalisti, s-a indreptat spre intrarea in cladire, dar apoi s-a razgandit si a venit sa stea de vorba cu ei.

Premierul s-a aratat extrem de dezinvolt, glumind si chiar razand cu jurnalistii prezenti. Reporterul Digi24 a relatat ulterior ca Grindeanu a vrut sa afle de la ei care e atmosfera dupa aceste doua zile tensionate pe scena politica.

Foto: captura video Digi24

La ora 12:00, premierul Sorin Grindeanu l-a intampinat la Palatul Victoria pe prim-ministrul Marelui Ducat de Luxemburg, Xavier Bettel, alaturi de care va sustine la ora 13 declaratii comune de presa.

Cu putin timp inainte de ceremonialul militar cu care a fost intampinat demnitarul strain, pe pagina oficiala a lui Sorin Grindeanu a aparut hashtag-ul #dragneademisia. Postarea a adunat rapid circa 3.500 de likes, aproape 700 de shares si peste 360 de comentarii, in multe dintre ele cerandu-i-se sa spuna adevarul despre controversata ordonanta 13, care a scos sute de mii de romani in strada.

  • "Nu am crezut ca voi da "Like" unei postari a unui membru PSD, mai ales cand acesta este si Prim Ministru. Incepeti sa cresteti in ochii mei si nu numai ai mei. Sunt multi pentru care reprezentati in acest moment singura speranta. Ar fi pacat sa irositi o astfel de sansa. Bravo. Ati castigat respectul meu!"

  • "In tarile cu traditie democratica seful partidului e seful Guvernului. De aici se pleaca. Daca nu se incadreaza pe functie (este vulnerabil, condamnat penal etc) demisioneaza si lasa pe altul ales din partid, mai capabil, pentru a nu compromite partidul.

    Nu stiu de ce ati luat atitudine atat de tarziu si de ce nu spuneti ceea ce vor toti romanii, adica ce s-a intamplat la OUG 13 si cine a facut presiuni, dar ma bucur ca sunteti mai mult decat o paiata in mainile dlui Dragnea. Ma bucur ca Timisoara a scapat de o pata (atitudinea servila pe care ati afisat-o pana acum) si sper sa dati dovada de coloana vertebrala pana la capat".

  • "Parerea mea este ca, daca doriti curatarea PSD-ului, nu o puteti face fara o resetare, fara un razboi total cu cei care conduc PSD doar in directia impiedicarii justitiei si a modificarii codurilor penale pt. a se vedea scapati de verdicte cu executie.

    Exista o mare parte a electoratului care se ghideaza dupa principii, nu dupa pomeni procentuale la salarii. Ma bucur ca ati luat atitudine si va urez succes in redefinirea P.S.D."

In afara programului oficial, Sorin Grindeanu are in aceste zile si intalniri neoficiale cu colegi si parlamentari din PSD, impreuna cu care ar putea incerca formarea unui nou Cabinet. Discutiile au loc inainte de ziua de luni, data pana la care Sorin Grindeanu i-a dat termen lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al PSD, iar PSD-ALDE depune motiunea de cenzura impotriva propriului guvern, in care au mai ramas doar premierul si un singur ministru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Grindeanu demisie Dragnea , #premier