Reactia lui Rares Bogdan, dupa ce numele lui a fost invocat de Oprescu in instanta

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 18:06
8640 citiri
Reactia lui Rares Bogdan, dupa ce numele lui a fost invocat de Oprescu in instanta
Foto: Realitatea TV

Rares Bogdan neaga ca l-ar fi avertizat pe Sorin Oprescu in legatura cu arestarea sa iminenta, spunand ca a fost o concluzie logica, spusa pe postul de televiziune Realitatea TV dupa arestarea lui Solomon Wigler, mana dreapta a primarului general suspendat.

"Cand a fost arestat Moni Wigler am spus ca daca l-au arestat pe el se pregateste Sorin Oprescu. Eu n-am vorbit in viata mea cu Oprescu. Cred ca de doua ori ne-am intalnit la evenimente publice si am dat mana. N-am avut o relatie cu dansul niciodata.

Am spus tot timpul, la televizor, (...) ca la ce se intampla in Primaria Capitalei nu are cum sa nu fie retinut. (...) Nu sunt eu prezicator, nu sunt eu 'Mama Omida'. Orice om care face o analiza si are informatii stie lucrurile astea. Eu am spus-o pe post, nu m-am dus sa i-o spun la ureche. O spun de vreo sase luni, ca nu cred ca Sorin Oprescu ajunge la sfarsitul anului", a explicat Rares Bogdan pentru stiripesurse.ro.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, ar fi primit informatii despre ancheta DNA de la diferite persoane, printre care si moderatorul TV Rares Bogdan, se arata in motivarea decizii Curtii de Apel Bucuresti privind arestarea pentru 30 de zile a edilului.

Potrivit motivarii citate de Evenimentul Zilei, Sorin Oprescu primea aproape in fiecare zi, la primarie, in cei 7 ani de mandat, vizita unei persoane care ii spunea ca a doua zi o sa fie arestat.

De ce a fost arestat Sorin Oprescu: Procurorii au interceptari si inregistrari video si audio cu edilul (Video)

In ultima vreme, cei de la care veneau aceste zvonuri erau dati afara, iar Oprescu a sustinut, in fata instantei, ca Rares Bogdan avea "informatii pe surse" de la DNA, pe care i le oferea. De asemenea, si Cozmin Gusa ii transmitea astfel de zvonuri edilului.

De asemenea, in motivare se mai arata ca, in urma cu doua saptamani, presedintele PNL al Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, i-a transmis ca "i se pregateste ceva", insa Sorin Oprescu sustine ca nu l-a crezut nici pe acesta. Edilul a mai spus ca nu a cerut niciodata bani si ca i-a dat afara pe cei care nu respecta legea, dar si ca pleaca de la primarie cel mai devreme la ora 21:30.

Sorin Oprescu, dupa gratii - Drumul de la flagrant delict la arest

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Rares Bogdan Oprescu DNA, #Oprescu arestat DNA , #arestat