Alegeri locale 2012 Sorin Oprescu: Primul proiect - autostrada suspendata

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 22:10
4664 citiri
Alegeri locale 2012 Sorin Oprescu: Primul proiect - autostrada suspendata
Foto: RTV

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, dupa ce exit-poll-urile l-au anuntat castigator al unui nou mandat la Primaria Capitalei, ca votul a fost unul politic, existand si o componenta de vot negativ.

"Voi fi primarul tuturor bucurestenilor. Si veti vedea cu totii ca voi prelua intotdeauna ideile bune pe care altii le-au propus, voi continua sa discut cu societatea civila. Este necesar sa acceleram schimbarea, sa facem mai mult, mai bine si mai repede", a spus Oprescu, dupa inchiderea urnelor.

Sorin Oprescu a fost dat castigator in toate exit poll-urile, la diferenta mare fata de ceilalti candidati.

Primarul a tinut sa multumeasca bucurestenilor, declarand ca este, in primul rand, victoria lor. "Am o majoritatea stabila in consiliul general, ocazie cu care felicit USL pentru victoria de astazi. Un guvern care s-a angajat sa ne sustina si va asigur ca-i voi convinge pe toti sa ne sustina cat pot ei mai mult", a precizat Oprescu.

"Mi-ati acordat cinstea si responsabilitatea de a fi, in continuare, primarul vostru. Este o onoare pentru mine sa fiu primarul bucurestenilor. Va garantez ca voi ramane acelasi primar independent, dependent doar de voi", a spus primarul.

Oprescu a explicat faptul ca nu s-a prezentat la nicio dezbatere dintr-un motiv foarte clar, si anume ca a avut un proiect clar, publicat.

Astfel, el a declarat ca primul proiect pe care il va trece prin Consiliul General va fi autostrada suspendata. "Sunt bucuros ca am echipa noua in consiliu, pentru ca pot sa vorbesc de colaborare. Puteam s-o incep de un an si jumatate. Am consultat oameni de specialitate, am discutat si cu finantarea, este intr-un parteneriat public - privat", a spus Oprescu.

"O sa fac 12 pasaje si o sa scap Bucurestiul de caini. Am unde sa-i duc, sa-i ingrijesc, unde sa faca adoptia lumea", a adaugat primarul Capitalei, despre proiectele sale.

Oprescu a multumit ULS pentru sustinere, recunoscand faptul ca acest lucru a contat foarte mult.

"Nu uitati ca am stat 17 ani in partidul ala. Oamenii ma stiau si cand am avut mai mare nevoie, au fost alaturi de mine", a conchis Oprescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Sorin Oprescu victorie Bucuresti, #Sorin Oprescu vot politic, #alegeri locale 2012 Bucuresti , #primar general