Ziare.com

Cinci candidaturi depuse pana acum pentru functia de primar general al Capitalei

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 14:15

   

Cinci candidaturi depuse pana acum pentru functia de primar general al Capitalei
Cinci candidati s-au inscris, pana in prezent, in cursa electorala pentru fotoliul de primar general al Capitalei, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 42 Bucuresti.

Pana in prezent au fost admise candidaturile lui Irinel Adrian Columbeanu (propus de Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Constantin Cojocaru (din partea Partidului Poporului PP - LC) si Alexandru Vladu (propus de Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni).

De asemenea, duminica si-au mai depus candidaturile la BEM si Anghel Iordanescu (propus de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si actualul edil-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, inscris in cursa electorala ca independent sustinut de Uniunea Social Liberala.

Termenul limita pentru inscrierea in competitia electorala pentru Primaria Generala a Capitalei este 1 mai.

Biroul Electoral al Circumscriptiei 42 - Municipiul Bucuresti va asigura permanenta conform programului normal de lucru, intre orele 9.00 si 16.00, in fiecare zi, inclusiv in data de 30 aprilie, iar pe 1 mai programul de lucru al BEM va fi intre orele 9.00 - 24.00.

Biroul Electoral Municipal Bucuresti a inceput sa primeasca de pe 20 aprilie candidaturile pentru functiile de primar general si consilieri municipali pentru alegerile locale din 10 iunie.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1113 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cand

vor aparea si contracandidatii lui Sorin Oprescu?Nu are prea mare importanta,oricum Sorin Oprescu va castiga;dar nu strica sa stim si noi!

 

Sorin Oprescu

nu are un contracandidat,ci doar sparring partner(i).Nea Jiji nu s-a inscris inca?

 

Un cioban

sa se confrunte cu Sorin Oprescu,edilul bucurestenilor?De ce nu?Vom avea o campanie electorala de toata pomina!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor