La multi ani, Romania! - Sorin Oprescu

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 22:41
1972 citiri
La multi ani, Romania! - Sorin Oprescu
Foto: Ziare.com

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le transmite romanilor, de Ziua Nationala, ca exista semnale pentru un viitor mai bun, iar important este ca drumul catre o viata mai buna "ni-l construim noi insine".

"Stiu ca astazi multi dintre compatriotii mei nu mai vad calea, si-au pierdut increderea si speranta, sunt debusolati, iar viitorul li se arata in culori cenusii.

Pentru ei, mesajul meu este acela ca, pentru a merge inainte, trebuie sa ne cunoastem istoria adevarata. Vor vedea ca in acesti 93 de ani am trecut prin multe, am fost asupriti, dar am avut si succese, am cunoscut saracia, dar si perioade in care s-a trait bine.

Peste toate insa am trecut uniti, solidari si increzatori in viitor. De aceea, va indemn sa privim cu incredere unii catre altii, sa redevenim un popor unit si responsabil, sa fim mandri ca suntem romani! Drumul catre o viata mai buna ni-l construim noi insine!

Semnele pentru un viitor mai bun exista. Trebuie doar sa avem incredere ca se poate!", a declarat Sorin Oprescu, pentru Ziare.com.

Nimic nu este imposibil, daca romanii au incredere in ei, mai sustine primarul Bucurestiului.

"Daca la Bucuresti am reusit sa miscam lucrurile din loc, atunci se va putea in curand in intreaga tara. Nimic nu este imposibil, daca muncim mult, daca luptam pentru ideile in care credem, daca suntem perseverenti si daca avem incredere in noi si in semenii nostri.

Si ar trebui sa mai facem un lucru, iar acesta este al doilea mesaj pe care vreau sa-l vi-l transmit: Sa fim romani in fiecare zi a anului!

Aceste sentimente despre care se vorbeste in aceasta zi trebuie sa ne anime zilnic si sa ne ghideze in permanenta atitudinile, comportamentele si deciziile.

Acest lucru este valabil mai ales pentru oamenii politici.

La Multi Ani, Romania!", si-a incheiat Sorin Oprescu mesajul catre romani, transmis prin intermediul Ziare.com

Au trecut 93 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918, dar si aproape 150 de ani de cand vedea lumina tiparului poezia: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie". Ziare.com realizeaza un micro-serial cu ocazia zilei de 1 Decembrie in care personalitati publice, dar si simpli cetateni vor spune ce ii doresc tarii lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Oprescu mesaj 1 Decembrie, #Sorin Oprescu romani, #Sorin Oprescu mesaj , #primar general