Oprescu, pentru Prigoana: Ce sa-i urez? Succesuri depline!

Sambata, 31 Martie 2012, ora 18:02
2750 citiri
Oprescu, pentru Prigoana: Ce sa-i urez? Succesuri depline!
Foto: Antena 3

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, intrebat, sambata, cum vede candidatura lui Silviu Prigoana la Primaria Municipiului Bucuresti, din partea PDL, a spus ca ii ureaza contracandidatului sau "succesuri depline", adaugand ca Prigoana are "verbul la indemana".

"Bravo, foarte bine, ura, sa traiasca! Ce sa-i urez? Succesuri! Succesuri depline! Intrarea este libera (...) Si Prigoana este un om. Stie sa se lupte, are verbul la indemana", a declarat Sorin Oprescu, sambata dupa-amiaza, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei

Totodata, actualul edil al Capitalei a subliniat ca "fiecare om are si calitati si incalitati" si ca nu el hotaraste cine va fi primarul Capitalei in urmatorii patru ani, ci bucurestii.

"Fiecare din oameni are si calitati, si incalitati. Incalitatile trebuie sa fie mai estompate decat calitatile. Nu eu hotarasc cine sa fie Primarul General inca patru ani de zile, ci bucurestenii.

De 20 de ani, asist cum se amplifica nebuniile si, in mijlocul nebuniei, ajungi sa te intrebi daca nu cumva esti nebun. Traim de 20 de ani intr-o nebunie continua. Toti au idei si, de multe ori, s-au dovedit a fi proaste', a continuat Oprescu.

Nu in ultimul rand, intrebat ce parere are despre traseismul de pe scena politica romaneasca, primarul Capitalei crede ca desi toti politicienii se considera ingeri, "mai sunt si dracusori".

Prigoana, suparat ca intelectualii din PDL nu i-au zis "ca-i pute gura"

"Toti se considera ingeri. Mai sunt si dracusori. Facem parte din aceleasi neam cu totii, la fel si cei care candideaza la Primaria Capitalei", a conchis primarul Sorin Oprescu.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a anuntat, sambata, ca Silviu Prigoana e candidatul partidului pentru Primaria Generala a municipiului Bucuresti, iar PDL merge pe cont propriu in Bucuresti.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Sorin Oprescu Silviu Prigoana succesuri depline, #Sorin Oprescu Prigoana om, #Oprescu Prigoana verb indemana, #Prigoana candidat Capitala PDL , #primar general
Comentarii
Poza rieu
rieu
rank 1
lasa mai "shelete" vrajeala ca nici tu nu esti ligvist
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Toti au idei si, de multe ori, s-au dovedit a fi proaste'