Oprescu: Sunt primarul bestial care face totul legal (Video)

Duminica, 19 Iunie 2011, ora 12:31
1967 citiri
Oprescu: Sunt primarul bestial care face totul legal (Video)
Foto: Ziare.com

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a comentat duminica acuzatiile celor de la Inspectoratul de Stat in Constructii, potrivit carora Pasajul Basarab nu are toate avizele de siguranta, iar inaugurarea nu ar fi fost legala.

"Inspectoratul in Constructii sa ma mai lase, sa puna mana pe carte si sa citeasca legea. Probabil vor sa ma amarasca, dar nu reusesc. Eu sunt primarul bestial, care face totul legal", a declarat Oprescu, aflat intr-o vizita la Centrul de Monitorizare a Traficului din Bucuresti.

"S-ar putea sa ma supere rau de tot, pentru ca baga frica in bucuresteni. Sa puna mana pe lege si s-o citeasca, maine (n.r.) vreau sa port discutii cu ei", a adaugat edilul-sef al Capitalei.

"Ne asteptam la 80.000 de masini pe zi, sa vedem diseara, cand se intoarce lumea de la munte. Bag mana-n foc ca e 100% sigur. Ar trebui sa fie cineva nebun, deranjat la creier, sa dea drumul la un asemenea pasaj fara sa fie sigur", a explicat primarul.

Totodata, Oprescu a comentat si pe marginea flyerelor primite de bucuresteni in cutiile postale ori impartine, sambata, sus, pe podul Basarab. "Presedintele Traian Basescu s-a luptat la Primarie patru ani cu PSD-ul condus de Sorin Oprescu pentru promovarea acestui proiect (n.r. - pasajul Basarab)", se poate citi pe pliantele inca nerevendicate.

Podul inceput de Basescu si finalizat de Oprescu s-a clatinat in ziua inaugurarii - Reportaj Ziare.com

"Ati vazut placa, ati vazut ce scrie pe ea? (n.r. - placuta inaugurala, pe care scrie "inceput de Basescu, finalizat de Oprescu). Astea sunt magarii politice. Vreti sa spuna c-au gasit oua mai ieftine-n piata? Minciuni. Habar n-au, astia traiesc interplanetar. Mergeti sa vedeti placa, ea repune adevarul in dreptul sau istoric. Asta e criza disperarii a unor politicieni", a apreciat primarul Bucurestiului.

Sorin Oprescu i-a invitat pe jurnalisti la dispeceratul de securitate de sub pod, precizand este ca este "prima si ultima oara cand vi-l arat".

Ajuns la podul Basarab, edilul participa la slujba de sfintire a pasajului. Acesta este si ultimul moment in care oficialii viziteaza constructia-gigant.

Dupa ce, sambata, pasajul a fost inaugurat cu fast si deschis toata ziua pietonilor, duminica dimineata, la ora 06:00, podul hobanat a fost deschis traficului rutier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Oprescu pasaj Basarab, #pod basarab securitate, #basarab inugurare , #primar general