(P) Fiul lui Oprescu, in relatii de prietenie cu beneficiarii afacerii Dogtown

Marti, 05 Iunie 2012, ora 14:57
7872 citiri
(P) Fiul lui Oprescu, in relatii de prietenie cu beneficiarii afacerii Dogtown

Fiul primarului general al Capitalei, Mircea Oprescu, se afla in stranse relatii de prietenie cu fondatorii Asociatiei Portico, cei care vor gestiona milioanele de euro platiti de bucuresteni anual pentru a gestiona problema cainilor vagabonzi in cadrul asa-zisului Dogtown.

Sorin Oprescu insusi a confirmat, marti, intr-o conferinta de presa, relatiile apropiate dintre fondatorii Asociatiei Portico si fiul sau, potrivit Evenimentul Zilei.

"Da, sunt prietenii fiului meu", a raspuns Sorin Oprescu, intrebat daca stie ca cei trei asociati ai Asociatiei Portico sunt in relatii extrem de apropiate cu fiul sau.

Sorin Oprescu a recunoscut si ca i-a invitat pe cei trei la sediul Primariei pentru parafarea afacerii Dogtown: "stiindu-i iubitori de animale i-am invitat pe cei trei la sediul Primariei Municipiului Bucuresti pentru a intra in acest parteneriat".

Alegeri Locale 2012

Intre Asoctiatia Portico si Primaria Capitalei a fost asadar incheiat un parteneriat strategic pentru constructia celui mai mare adapost de caini din lume.

Coincidenta sau nu, fiul primarului imparte acelasi sediu cu cei care vor gestiona banii pentru sterilizarea, cazarea si ingrijirea cainilor, o "afacere" de peste 100 de milioane de euro in cei cel putin zece ani cat ar trebui sa functioneze Dogtown, scrie sursa citata.

Trei tineri, fondatorii Asociatiei Portico, sunt prieteni buni cu familia Oprescu.

Asociatia isi are sediul in centrul Capitalei, pe strada Lisabona, chiar in acelasi loc cu una din firmele patronate de fiul primarului, Mircea Sorin Oprescu.

Alegeri Bucuresti 2012

Tot la aceeasi adresa locuieste si Razvan Imbri, unul dintre cei trei fondatori ai Asociatiei Portico si cel mai bun prieten al lui Mircea Oprescu si partener de afaceri cu acesta, dupa preluarea M.I.T. Production Media SRL.

Stefan Alexandru Arsenescu este al doilea membru fondator al Asociatiei Portico, sponsor oficial al campaniei electorale a lui Sorin Oprescu din 2008 si prieten din copilarie cu Mircea Oprescu.

Partenerul de afaceri al lui Stefan Arsenescu este Gabriel Apostol Iuruc, care este si cel de-al treilea membru al Asociatiei Portico.

Companiile detinute de Arsenescu si Iuruc isi au sediul chiar langa apartamentul lui Mircea Oprescu de pe bulevardul Aviatorilor.

Infiintata de doar doi ani, Asociatia celor trei a primit mai multe proiecte de la Primaria Capitalei, gestionand bugete publice pentru spalatorii comunitare, autobuze pentru copii sau "idei pentru bucuresteni".

"Fondatorii Asociatiei Portico mascheaza, in realitate, interesele familiei Oprescu, tocmai pentru a evita conflictul de interese evident in care s-ar fi aflat primarul Sorin Oprescu iar asociatia este condusa din umbra de Mircea Oprescu", sustin pentru EVZ surse apropiate afacerii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Oprescu afacere Dogtown, #Sorin Oprescu interese fiu Dogtown, #Sorin Oprescu bani Dogtown , #primar general