PDL, atac la Oprescu: Apara chiulangiii, un simplu subaltern al lui Ponta si Antonescu

Vineri, 09 Martie 2012, ora 14:44
2893 citiri
PDL, atac la Oprescu: Apara chiulangiii, un simplu subaltern al lui Ponta si Antonescu
Foto: Ziare.com

PDL-ul il acuza pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ca ii apara pe uselistii in greva si a dispus ca bannerele din Bucuresti, prin care sunt prezentati chiulangiii din Parlament, sa fie date jos, decizia fiind deja pusa in aplicare.

"Prin aceasta hotarare, Sorin Oprescu ii apara pe chiulangii si se plaseaza in postura de simplu subaltern ascultator al lui Crin Antonescu si Victor Ponta, liderii USL", se arata intr-un comunicat PDL, remis vineri Ziare.com.

Nu numai ca Oprescu dovedeste inca o data ca "nu este independent asa cum pretinde", dar se arata dispus "sa faca munca murdara a USL in campaniile electorale care urmeaza", acuza PDL-ul.

"Pentru asta, nu se da in laturi nici de la a-i apara pe cei care incaseaza milioane de euro din banii romanilor si care lipsesc cu nesimtire din Parlament. (...) Decizia lui Sorin Oprescu de a da jos banner-ele cu chiulangiii parlamentari este si rezultatul unei vinovatii personale. Pentru ca si el este unul dintre lenesii care nu vin la serviciu, dar isi incaseaza nestingherit leafa", mai reproseaza democrat-liberalii.

Acestia subliniaza ca "este de stiut faptul ca Oprescu se trezeste doar tarziu dupa pranz si ajunge la serviciu la ora inchiderii primariei".

"Probabil ca de aici si afinitatile existente intre el si Crin Antonescu, intaiul chiulangiu al tarii, care nu a trecut niciodata in sesiunea de toamna pe la Senat. In acest mod se aseamana si de aceea a acceptat sa se inroleze in oastea de stransura a USL", mentioneaza comunicatul.

Membrii PDL precizeaza ca decizia de a d bannerele jos este ilegala si abuziva, acestea fiind amplasate conform legii, cu autorizatie de la primariile de sector.

"PDL Bucuresti ii cere lui Sorin Oprescu sa nu-i mai protejeze pe chiulangiii din Parlament, care incaseaza milioane de euro din banii contribuabilor si care incearca sa submineze democratia, blocand cea mai importanta institutie a statului. Nu in ultimul rand, PDL Bucuresti ii cere lui Oprescu sa respecte legile in vigoare si sa nu mai comita astfel de abuzuri", conchide documentul semnat PDL.

D.R.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Oprescu parlamentari chiulangii, #bannere parlamentari chiulangii Bucuresti, #greva USL parlamentari chiulangi , #primar general