Sorin Oprescu nu se teme de Elena Udrea

Luni, 26 Iulie 2010, ora 13:12
2152 citiri
Sorin Oprescu nu se teme de Elena Udrea
Foto: Antena 3

Sorin Oprescu nu se teme de o eventuala candidatura a Elenei Udrea la Primaria Capitalei si, potrivit spuselor sale, nici macar nu s-a hotarat daca va mai candida pentru un nou mandat.

"Nu mi se pare periculos nimic", a raspuns edilul, atunci cand a fost intrebat daca se teme de o eventuala candidatura a Elenei Udrea, proaspat aleasa sef peste organizatia PD-L Bucuresti. Evitand sa comenteze prea mult subiectul, primarul a preferat sa critice promisiunile pe care politicienii le fac electoratulului.

Oprescu spune ca i se par "periculoase" promisiunile politicienilor si faptul ca toti vorbesc "la viitor", adaugand ironic ca in acest fel ""maine o sa aplicam legea cateilor cu capul intors catre coada".

In cadrul unei emisiuni la Antena 3, Oprescu a spus luni dimineata ca vrea sa termine ce le-a promis bucurestenilor, fara sa se gandeasca la o alta candidatura la presedintie. "Eu am problema acum sa termin ce am promis bucurestenilor, dupa care bucurestenii, intr-o apoteoza totala, o sa ma aleaga din nou. Nu ma intereseaza caii verzi pe pereti", a spus primarul Capitalei, referindu-se la o noua candidatura pentru Cotroceni.

Nici macar de sicanele pe care consilierii sai i le-ar putea face nu se teme primarul. "Sa vrea, pana acum m-am vaccinat destul. N-ati auzit nici un scandal major, si asta se datoreaza oamenilor cu bun simt din Consiliu", a spus Oprescu.

Despre autostrada suspendata, primarul a vazut ca "starneste emotii" in continuare. "Nu am bani sa o fac de la buget, asa ca m-am indreptat spre parteneriatul public-privat", a precizat edilul Capitalei, subliniind ca nu a renuntat inca la idee.

Primarul Capitalei a mai criticat lipsa de independenta a politicienilor prin faptul ca legea Bucurestiului a fost modificata in functie de interese personale si de moment.

"In legea Bucurestiului au scris toti care au fost intr-un partid sau s-au mutat la alt partid. Si toti traseistii au scris ca sa le faca placere sefilor lor de partid. Unul vedea Bucurestiul cu guvernator politic - Bucurestiul si metropola. Altul vedea numai Bucurestiul, altul vedea numai metropola! Ajunsese unul sa propuna o lege - pe unde o mai fi ea, mai bine ca nu mai e, sa n-o mai gaseasca nimeni - in care tot ceea ce insemna patrimoniul Capitalei se impartea la metropola, la judet, in asa fel incat fiecare primar din judetul Ilfov avea o bucatica din Bucuresti!", a mai criticat primarul Capitalei.

M.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Oprescu Udrea, #Elena Udrea candidatura primarie , #primar general
Comentarii
Poza Sultana
Sultana
rank 1
D-le Oprescu, am ramas aceeasi admiratoare a dvs. Va voi sustine, in toate demersurile.
Poza Furios
Furios
rank 1
nu te teme, barbate. esti bazat. io te apreciez si te voi vota.