PSD sector 1 il sustine pe Oprescu in turul II

Luni, 09 Iunie 2008, ora 19:07
1742 citiri
PSD sector 1 il sustine pe Oprescu in turul II

PSD sectori 1 il va sustine pe Sorin Oprescu in cursa pentru functia de primar al Capitalei. Mai mult, independentul va fi primit inapoi in randurile social-democratilor daca va alege acest lucru, a declarat luni liderul de la acest sector al formatiunii, Dan Tudorache.

"Eu il votez pe Sorin Oprescu si 99% din organizatie il voteaza pe Sorin Oprescu", a spus liderul PSD sector 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei organizatiei, la care a participat si presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, relateaza NewsIn.

In ceea ce priveste o eventuala revenire a independentului in randurile social-democratilor, Tudorache a spus ca este prematur sa se ia in discutie o asemenea ipoteza, dar ca este optiunea lui Oprescu daca isi doreste sau nu sa faca din nou parte din PSD.

"Este optiunea lui Sorin Oprescu daca vine. Dupa cum se manifesta membrii organizatiei nu este decat o solutie, sa-l acceptam in randurile noastre, indiferent daca va castiga sau nu. Nu stiu daca mai doreste Sorin Oprescu in momentul de fata sa revina in partid pentru ca el considera ca PSD i-a adus numai deservicii sau cel putin asa mi-a lasat impresia in ultima perioada", a declarat liderul organizatiei PSD sector 1, organizatie din care Sorin Oprescu a facut parte.

Prezent si el la sedinta PSD sector 1, presedintele organizatiei de Bucuresti a social-democratilor, Marian Vanghelie, a declarat ca va supraveghea procesul de votare, asa incat primar al Capitalei sa iasa cel pe care si-l doresc alegatorii.

El nu a mai fost atat de radical ca saptamana trecuta cand a spus ca pesedistii din Capitala nu-l sustin pe Sorin Oprescu, preferand acum sa afirme doar ca "e foarte clar" ca nu tine cu democrat-liberalul Vasile Blaga.

"Nu pot sa spun in mod deosebit domnul Oprescu, dar e foarte clar ca nu o sa spun niciodata domnul Blaga. Este omul care a condus si va conduce coruptia creata de Traian Basescu si de Adriean Videanu", a spus liderul PSD Bucuresti.

Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil, față de acum 10 ani SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil, față de acum 10 ani SONDAJ
Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda...
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Aproximativ 1,8 milioane de cetăţeni din Macedonia de Nord sunt aşteptaţi miercuri la vot pentru a alege viitorul preşedinte al ţării, transmit AFP şi DPA. Secţiile de votare s-au...
#Dan Tudorache, #sustinere, #Sorin Oprescu, #turul II, #alegeri , #PSD