Sorin Oprescu: Nu ma intorc in PSD

Vineri, 22 Ianuarie 2010, ora 15:01
1418 citiri
Sorin Oprescu: Nu ma intorc in PSD
Foto: Antena 3

Dupa ce si-a prezentat bilantul la doi ani de mandat, Sorin Oprescu a negat ca s-ar intoarce in PSD pentru a sprijini candidatura lui Miron Mitrea la sefia partidului.

"Raspunsul meu este nu. Eu mi-am ales o cale, merg pe ea, am ceva mai mult de facut decat au altii", a raspuns Oprescu jurnalistilor prezenti la conferinta de presa de vineri. Anterior, Miron Mitrea isi anuntase candidatura la presedintia PSD si il nominalizase pe primarul Capitalei in echipa cu care ar vrea sa conduca partidul.

Oprescu si-a exprimat sprijinul pentru Mitrea, in aceeasi masura in care este dispus sa sprijine orice personalitate care il ajuta sa conduca administratia Bucurestilor.

"Il privesc pe domnul Mitrea cu acelasi repect pe care l-am avut pentru o serie de oameni din partid care au vrut sa construiasca, nu sa darame. O sa-l sprijin asa cum am respectat si respect personalitati si din celelalte partide care m-au ajutat pentru Bucuresti", a precizat Oprescu.

Despre reformarea partidului in care si-a petrecut 15 ani de viata, primarul Capitalei si-a exprimat speranta ca va fi "o reforma de viata".

"Cred cu tarie ca sunt oameni in partidul ala care sunt in stare sa conduca si sa refaca ceea ce inseamna dimensiunea ideologica, cred cu tarie ca acest partid poate sa aiba un viitor bun pentru oameni, sunt convins ca voi colabora tot atat de bine cu PSD asa cum colaborez csi cu celelalte partide cand e vorba de Bucuresti. Sper, intr-un cuvant, sa fie o reforma de viata", a concluzionat Oprescu precizarea sa in legatura cu posibila reintoarcere in PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Sorin Oprescu intoarcere PSD, #Sorin Oprescu Miron Mitrea, #Sorin Oprescu sprijin Mitrea , #PSD

LIVE ÎN 00:17:52

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 17 de minute

Notifică-mă