Basescu nu vine la inaugurarea pasajului Basarab. Oprescu: Sufar!

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 22:34
4510 citiri
Basescu nu vine la inaugurarea pasajului Basarab. Oprescu: Sufar!
Foto: Antena 3

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca Pasajul Basarab va deveni operational "la inceput de ghiocel". Intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele Basescu nu va participa la inaugurare, edilul a raspuns sec, in stilul sau caracteristic: "Sufar!".

Presedintele Basescu, cel de la care Oprescu a preluat proiectul, "de la 193 de metri", dupa cum a tinut sa mentioneze intr-o interventie la Antena 3, a declarat recent ca nu va participa la inaugurare pentru a nu crea un "precendent periculos" pentru el.

"Explic: ar trebui sa merg la tot ce inaugureaza Sorin Oprescu", a declarat recent presedintele, lasand sa se inteleaga ca la toate realizarile actualului primar el a fost cel care a pus decisiv umarul, lansandu-le.

Concret, Oprescu a promis ca "din ianuarie se poate merge pe pasaj". Edilul nu prea are incredere in testul cu paharul de apa pe bordul masinii, recunoscand ca l-a facut si ca s-a udat tot pe pantaloni, spre deosebire de Boc, ale caror demonstratii n-au dovedit decat ca paharul sau "special", ori lipit de bord cu superglue sau ca apa consta in superglue, dupa cum a glumit el.

Meci cu Argentina, pentru inaugurarea stadionului Lia Manoliu

Edilul a mai promis ca inaugurarea stadionului Lia Manoliu va consta intr-un meci cu Argentina, care va avea loc in 9 august, el mentionand ca s-a luat deja legatura cu jucatorii.

Intrebat cum trecem peste aceasta iarna din punct de vedere al costurilor, Sorin Oprescu a declarat: "am siguranta ca din punctul de vedere al facturilor, o trecem in conditii bune, nu se maresc aceste preturi, compensam ceea ce este de compensat, astfel incat oamenii sa aiba caldura".

"In legatura cu cazurile sociale, suntem pregatiti - dam de mancare la 18.000 de oameni", a spus el, mentionand ca exista 8 cantine sociale in Capitala.

El a mentionat ca si pentru "homelesi" au fost pregatite 300 de locuri, existand si un numar de telefon unde cei care ii zaresc pe strada sau dormind in parcuri sa sune.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Sorin Oprescu pasajul Basarab, #Basescu inaugurare pasaj Basarab, #meci Argentina inaugurare stadion, #facturi caldura iarna Oprescu , #stiri Sorin Oprescu