Curatenie de primavara in Bucuresti: Oprescu astupa gropi si spala trotuare

Marti, 15 Martie 2011, ora 20:50
1434 citiri
Curatenie de primavara in Bucuresti: Oprescu astupa gropi si spala trotuare
Foto:transporter.ro

Primarul Capitalei a cerut directorilor din subordine si firmelor de salubrizare sa inceapa curatenia de primavara, program ce prevede spalarea trotuarelor, aliniamentelor stradale, astuparea gropilor din asfalt si pregatirea parcurilor.

"A inceput "Marea curatenie de primavara", program ce prevede spalarea trotuarelor, amenajarea aliniamentelor stradale, astuparea gropilor din asfalt, pregatirea parcurilor, iar in paralel cu noi, fiecare trebuie sa isi faca propria curatenie, in spatiul sau privat, pentru un oras cat mai curat.

Totodata, doresc ca toate materialele publicitare deteriorate, ilegale, sa fie indepartate din statiile RATB sau din pasaje. Am cerut inspectorilor din cadrul Directiei Inspectie si Control sa aplice amenzile cuvenite in urma controalelor pe care le vor desfasura in aceasta perioada", a spus Sorin Oprescu in cadrul comandamentului de primavara, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Oprescu i-a luat pe pe rand pe subordonatii sai, trasand fiecaruia sarcini precise. Astfel, el a cerut curatenie, ordonand printre altele spalarea trotuarelor si salubrizarea gurilor de canal, a cerut ALPAB improspatarea parcurilor, celor de la UTI sa taie firele de pe stalpi unde sunt nereguli.

De asemenea, Oprescu a cerut Administratiei Strazilor sa accelereze programul de astupare a gropilor din asfalt, sa refaca si sa inlocuiasca indicatoarele si semafoarele deteriorate, sa indeparteze materialele publicitare deteriorate si a celor afisate in afara locurilor special amenajate din pasaje.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Sorin Oprescu curatenie primavara, #Oprescu astupare gropi , #stiri Sorin Oprescu