Oprescu il acuza pe Liviu Negoita ca face ilegalitati

Marti, 11 Mai 2010, ora 21:59
1686 citiri
Oprescu il acuza pe Liviu Negoita ca face ilegalitati

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, acuza consilierii municipali ai PD-L, dar si pe edilul sectorului 3, Liviu Negoita, ca urmaresc doar propriile interese incalcand legea.

"Domnul primar Liviu Negoita, de la sectorul 3, s-a adresat secretarului general al Primariei, pentru a initia o hotarare de consiliu, trimisa gata redactata, prin filierele lor de partid, pentru a prelua o parte din strada Lipscani. Tot pe filiera extraordinara convocata de grupul PD-L pentru ziua de vineri. Chipurile, sub pretextul reabilitarii carosabilului rutier.

Dar domnul Negoita ori nu stie, ori se face ca nu stie ca acea suprafata de 1.700 de metri patrati, situata intre BCR Lipscani si BNR este o strada pietonala cu un sit arheologic pe ea, exista lucrari in derulare si investitii ale PMB aprobate de acelasi Consiliu General, investitii care sunt finalizate in proportie de 80%", a declarat acesta, informeaza Gandul.

Oprescu sustine ca Negoita a ocupat in mod ilegal domeniul public pe strada Doamnei, pentru a realiza o parcare destinata exclusiv angajatilor institutiei BNR. Edilul Capitalei ii acuza si pe consilierii municipali ai PD-L ca vor sa-si impuna controlul total asupra RATB.

"PD-L isi impune oamenii preluand toate licitatiile. Nici vorba de modernizare, eficientizare, restructurare. Urmaresc, prin impunerea unor amendamente aberante si ilegale in regulamentul de organizare si functionare a aparatului de specialitate al Primarului, sa controleze si sa subordoneze toate compartimentele functionale ale Primariei Consiliului General. Asa vor sa subordoneze si sa sufoce totul" a afirmat Sorin Oprescu.

Reactia primarului general vine dupa ce la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti consilierii PD-L impreuna cu cei ai PRM si PNG i-au respins proiectele privin infiintarea unui serviciu municipal de ridicat masini, cele referitoare la salubrizarea orasului sau concesionarea unui teren pentru constructia unui imobil in care sa fie mutata arhiva din vechiul sediu al Primariei Capitalei.

Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
#Sorin Oprescu acuza Negoita, #Liviu Negoita comite ilegalitati , #stiri Sorin Oprescu