Sorin Oprescu: Blaga spune vorbe goale si nu face nimic (VIDEO)

Joi, 12 Iunie 2008, ora 15:43
2147 citiri
Sorin Oprescu: Blaga spune vorbe goale si nu face nimic (VIDEO)

Cu doar trei zile inainte de turul doi al alegerilor locale, candidatul independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, l-a atacat intr-o conferinta de presa pe contracandidatul sau, democrat liberalul Vasile Blaga.

El a spus despre candidatul PD-L ca "spune doar vorbe goale si nu face nimic".

Potrivit lui Oprescu, partidul lui Videanu si Blaga "promite de trei mandate aceleasi lucruri dar de fiecare data minte." Sorin Oprescu acuza PD-L ca a instituit monopoluri in asfalturi, a distrus parcurile din Capitala, a adus betoane si praf si a lasat speculantii in piete.

Totodata, candidatul independent sustine ca democrat liberalii au asfaltat si au pus borduri doar in centrul Bucurestiului pe unde trec ei cu masinile si au neglijat cartiere intregi.

Sorin Oprescu a mai declarat ca partidul lui Videanu si Blaga nu va fi niciodata partidul cetatenilor.

"Partidul lui Videanu si Blaga se lauda ca este partidul primarilor. Eu cred ca, in ignoranta lor, chiar au dreptate.Este si a fost tot timpul partidul primarilor. Nu este si nu va fi niciodata partidul cetatenilor, a declarat Oprescu.

El sustine ca daca Blaga va castiga alegerile isi va incepe mandatul cu o ilegalitate.

"Iata, dragii mei bucuresteni ce inseamna continuitate pentru Videanu si Blaga. Am si o adresa unde veti putea gasi continuitate: Bulevardul Basarabia, 169-171 colt cu strada Ion Sahigian - sectorul 3. Blocuri de 26 de etaje in loc de parcuri, gradini si scuaruri publice orasenesti pe un teren de 25 600 metri patrati.

Blocuri de 26 de etaje. Propuse pentru sedinta din 17 iunie a Consiliului, la pozitia 27. Continuitate in dezastru. Viitorul primar trebuie sa isi inceapa mandatul cu o ilegalitate, dupa parerea lui Videanu si Blaga", a precizat Oprescu.

El i-a indemnat pe bucuresteni sa mearga duminica la vot si le-a promis acestora ca daca va iesi primar va aduce in Capitala doua schimbari majore si ele vor avea efect imediat asupra vietii in acest oras.

In primul rand, Oprescu promite ca va schimba modul in care primarul trateaza institutia si modul in care institutia ii trateaza pe cetateni. "Primaria este acolo pentru a servi cetatenilor. Primarul este trimis de cetateni la primarie pentru a servi institutia. Aceasta e prima schimbare majora", declara Oprescu.

A doua schimbare majora, afirma candidatul independent, este aceea ca va pune "omul, cetateanul, in centrul schimbarii acestei capitale. Bucurestiul nu este doar o adunatura de betoane, strazi, racorduri si tevi", promite Oprescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană (UE), iniţiat de şefa statului, Maia Sandu, vor fi organizate în aceeaşi zi, pe 20 octombrie 2024, a anunţat...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#alegeri, #Sorin Oprescu, #Vasile Blaga , #stiri Sorin Oprescu