Valeriu Stoica: Sorin Oprescu este in cadere libera (VIDEO)

Luni, 26 Mai 2008, ora 20:03
2872 citiri
Valeriu Stoica: Sorin Oprescu este in cadere libera (VIDEO)

Vicepresedintele PD-L, Valeriu Stoica, este de parere ca ultimul sondaj INSOMAR, facut public luni, arata un trend foarte limpede si anume faptul ca Sorin Oprescu este in cadere libera.

"Evolutiile sunt clare, sondajul arata aceeasi tendinta. [...] Sorin Oprescu este in cadere libera. Trendul este foarte limpede. Sorin Oprescu Coboara. S-a vazut si in ultimele doua saptamani", a comentat luni Valeriu Stoica, invitat intr-o emisiune realizata de Realitatea Tv.

"Blaga va castiga turul intai"

Vicepresedintele PD-L face si un pronostic in legatura cu alegerile pentru Primaria Capitalei. Potrivit acestuia, "in turul doi nu numai ca vor intra Blaga si cu Oprescu, dar turul intai va fi castigat de Blaga".

Pe de alta parte, Valeriu Stoica il caracterizeaza pe Sorin Oprescu drept "un candidat de cumetrie", care nu ar fi nici pe departe un independent, ci ar reprezenta aripa dreapta din PSD.

Ca replica la afirmatiile lui Valeriu Stoica, secretarul general al PSD, Titus Corlatean, spune ca o electoratul unei organizatii care nu l-a ales pe Sorin Oprescu drept candidat la Primaria Capitalei nu are cum sa il voteze pe acesta.

"Sunt de acord ca Sorin Oprescu este in cadere. Totusi, sondajul nu spune ca 30% dintre alegatori sunt indecisi in clipa de fata. [...] Cristian Diaconescu, in afara acestei povesti, este un om care a crescut", a adaugat Titus Corlatean.

Ultimul sondaj INSOMAR, publicat luni, arata o distanta de mai putin de trei procente intre candidatul independent Sorin Oprescu si cel al PD-L, Vasile Blaga. Oprescu ar primi 32% dintre voturile bucurestenilor, in timp ce Vasile Blaga s-ar bucura de 29% dintre voturi, conform INSOMAR.

Cifrele sunt foarte diferite insa de sondajul IPP, publicat tot luni, in care intre Oprescu si Blaga este o diferenta de 14 procente.

Pe locul 3 in sondajul INSOMAR se afla Ludovic Orban, candidatul PNL, cu 13 procente. Al patrulea este social-democratul Cristian Diaconescu, cu 10% dintre voturile bucurestenilor. Este urmat de candidatul PIN, Cozmin Gusa cu 6%, Aurelian Pavelescu de la PNTCD, cu 3%, candidatul Partidului Conservator Codrin Stefanescu, 1% si Daniel Fuciu de la PNG-CD, care are tot 1% dintre voturi.

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Coaliția PSD-PNL își decide astăzi candidatul, la Primăria Capitalei. Care sunt variantele pe care pot merge cele cele două partide
Coaliția PSD-PNL își decide astăzi candidatul, la Primăria Capitalei. Care sunt variantele pe care pot merge cele cele două partide
Coaliţia PSD-PNL se reuneşte, luni, la ora 10.00, pentru a decide dacă medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul la Primăria Capitalei, în urma acuzaţiilor privind incompatibilitatea...
#alegeri, #Primaria Capitalei, #candidat, #Sorin Oprescu, #Vasile Blaga, #cadere libera, #cumetrie , #stiri Sorin Oprescu