Dosarul Vintu: Vezi sms-urile dintre Nicolae Popa si omul lui SOV

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 23:23
4339 citiri
Dosarul Vintu: Vezi sms-urile dintre Nicolae Popa si omul lui SOV

In rechizitoriul procurorilor in dosarul Sorin Ovidiu Vintu este prezentat ca proba si un schimb de sms-uri trimise intre Nicolae Popa si Ovidiu Turcan. Cei doi discuta despre sumele de bani trimise printr-o banca din Cipru.

Potrivit rechiztoriului Nicolae Popa si Ovidiu Turcan si-au trimis 16 mesaje in doua zile, tema de discutie fiind o plata intarziata din cauza unui ordin de plata completata gresit. Cei doi si-au trimis 14 sms-uri numai in dimineata zilei de 6 noiembrie 2009, arata informatiile obtinute de Realitatea.net.

05.11.2009, prin intermediul terminalului de telefonie mobila TURCAN OCTAVIAN a realizat un schimb de mesaje, cu numitul POPA NICOLAE, la numarul de apel (Indonezia) : Buna dimineata ! Te rog frumos spune-i tu cui a facut plata sa-mi puna pe fax ordinul, daca se poate, ca sa incerc de aici sa vad care e motivul intarzierii. Nr de fax e . Merci." Banca a scris ca sunt schimbari fie in numele societatii, fie in nr contului. S-a schimbat ceva?" "Nu Sorin. Totul e la fel. Poate ca a scris el numele societatii prescurtat si trebuie scris complet. Uf ! Deci ti s-au intors. Asta complica al naibii totul." "Pe ce adresa de e-mail sa trimit scrisoarea bancii? Sau mai bine fax?" "Mai bine fax pe nr pe care ti l-am dat." "Ok, in 30-40min". "Bine. Merci. Te tin la curent. Sper sa pot rezolva ceva aici, ca arde. Pa". "Buna ziua. Acum am trimis faxul pe nr indicat de Dvs. Am folosit datele vechi la transfer." "Ok, multumesc. O sa incerc maine sa vad ce s-a intamplat pentru ca datele nu s-au schimbat." "Spune-ti, va rog, ati primit faxul?" "A ajuns ok, dar eu am sa-l vad mai tarziu. Cam in 30 min am sa verific datele daca sunt corecte si dau sms dupa aceea." "Va multumesc mult." "Toate datele sunt corecte. Nu inteleg unde e incurcatura. O sa vad maine la banca mea ce se intampla si va tin la curent." "Astept. Puteti sa ma contactati de la 6 dimineata ora Romaniei." "Ok"

05.11.2009, prin intermediul terminalului de telefonie mobila TURCAN OCTAVIAN a realizat un schimb de mesaje, cu numitul POPA NICOLAE, la numarul de apel (Indonezia). Din continutul mesajelor SMS transmise, rezulta ca suma a fost virata catre o societate comerciala, intarzierea datorandu-se unei greseli de completare a ordinului in cauza, desi "pana acum asa s-a efectuat de fiecare data."

06.11.2009, la ora 06:42:15, prin intermediul terminalului de telefonie mobila se primeste, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS) "S-a verificat la filiala mea si la sediul central. Aici totul e ok dar ei nu au primit nici o notificare pe sistem. Greseala e la banca din Nicosia si tind sa cred ca e eroare umana nu de sistem. De aici or sa incerce sa-i contacteze pe cei de acolo. Reverificati si la Nicosia."

06.11.2009, la ora 06:46:57, se transmite, prin intermediul terminalului de telefonie mobila, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Ok, avem confirmarea Dvs. Vorbesc si la banca din Nicosia si revin."

06.11.2009, la ora 06:53:14, prin intermediul terminalului de telefonie mobila se primeste, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Inca un lucru. Il rog pe S sa se vada cu fratele meu. Si acolo timpul a devenit foarte presant. Multumesc."

06.11.2009, la ora 06:54:06, se transmite, prin intermediul terminalului de telefonie mobila, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Am sa transmit."

06.11.2009, la ora 08:54:47, se transmite, prin intermediul terminalului de telefonie mobila, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Numele corect estesau?"

06.11.2009, la ora 08:57:12, prin intermediul terminalului de telefonie mobila se primeste, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). (cu M nu cu N ! )

06.11.2009, la ora 09:07:05, se transmite, prin intermediul terminalului de telefonie mobila de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Banca cipriota spune ca a fost informata de banca Dvs ca la nr de cont indicat denumirea societatii este cu M. Pana acum asa s-a efectuat de fiecare data). Dar nr de cont este corect?"

06.11.2009, la ora 09:15:31, prin intermediul terminalului de telefonie mobila se primeste, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Ma uit acum la carnetul de cecuri emis de banca mea. Este Cont: . Aici poate fi problema. Normal este dar ptr ca acum vreo 2 ani s-a gresit de acolo si s-a scris , au modificat ei in sistem ca sa ma ajute si n-au mai modificat la loc modificarea. Ok, deci acum e cu nu cu ."

06.11.2009, la ora 09:21:09, se transmite, prin intermediul terminalului de telefonie mobila de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Si ' ' la sfarsit. Oricum, am sa rog banca sa modifice numele beneficiarului. Dvs sunteti de acord?"

06.11.2009, la ora 09:24:16, prin intermediul terminalului de telefonie mobila se primeste, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Orice, numai sa ajunga banii! Arde! Dar,mai bine vorbesc la banca mea din nou ca sa fim siguri de denumirea din sistem aici,ok ? Max. 15 min."

06.11.2009, la ora 09:25:16, se transmite, prin intermediul terminalului de telefonie mobila, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "E cel mai bine. Astept ok Dvs."

06.11.2009, la ora 09:30:47, prin intermediul terminalului de telefonie mobila se primeste, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Am verificat. E asa: . Aici nu au revenit asupra modificarii facute din cauza greselii de acolo de acum 2 ani. De aici confuzia. Acum trimite asa dar pentru urmatoarele transe am sa ma asigur ca denumirea firmei mele revine la normal ca sa nu mai fie probleme."

06.11.2009, la ora 09:55:19, se transmite, prin intermediul terminalului de telefonie mobila de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Am vorbit cu banca, sper sa am confirmarea in curand. Va contactez imediat."

06.11.2009, la ora 10:01:09, prin intermediul terminalului de telefonie mobila se primeste, de la numarul de apel (Indonezia) un mesaj scris (SMS). "Ok, multumesc."

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Vintu dosar, #Vintu Nicolae Popa, #Nicolae Popa Ovidiu Turcan, #Vintu dosar sms Popa , #procese