Alta este surpriza lui Vintu (Opinii)

Duminica, 01 Mai 2011, ora 23:50
18600 citiri
Alta este surpriza lui Vintu (Opinii)

Cei care cred ca vanzarea postului Realitatea TV catre Elan Schwartzenberg era supriza pe care i-o pregatea Sorin Ovidiu Vintu lui Traian Basescu se inseala. Ca instrainarea actiunilor sa produca nervi la Cotroceni, trebuia ca beneficiarul sa fie Crin Antonescu sau Dinu Patriciu, ori alt personaj cu care presedintele are niste rafuieli sau pe care-l detesta cu toata fiinta.

In plus de asta, ce mare supriza este faptul ca a vandut? Este cel mai previzibil gest al lui Vintu, care nu este nici pe departe personajul misterios pe care a avut pretentia sa-l construiasca in acesti ani. Nu este decat un om al carui loc este la inchisoare. Unde a mai stat 6 ani, si nu deoarece l-a luat Ceausescu la ochi, ci pentru complicitate la delapidare.

Vor spune unii ca si locul lui Traian Basescu e tot acolo. O fi, dar deocamdata e presedinte, are imunitate, si daca exista dovada faptului ca a scufundat barcutele, nu ma indoiesc ca va da socoteala.

Asadar, luni, SOV va produce supriza reala. Dupa mine, singura care se poate inscrie in definitie este pocainta. Nu se asteapta nimeni la ea. Celelalte n-ar soca pe nimeni - inregistrarea discutiei din parcarea de la Tancanbesti, vreo stenograma de partid, sau dom' presedinte si vreo duduie montata, dupa modelul scandalului pus in scena de Vadim Tudor impotriva lui Emil Constantinescu.

Cu cenusa in cap, insa, m-ar lipi de televizor. Si asta urmeaza, sa fiti convinsi! Domnul SOV va da publicitatii o scrisoare catre cei 130.000 de pagubiti FNI, in care-si va recunoaste amprenta mainii lungi si le va cere iertare. Dupa care le va solicita sa-i trimita pe email numarul de cont, ca sa le vireze banii pierduti. Apoi va anunta AVAS ca achita cele cateva milioane de euro pe care a trebuit sa le plateasca statul deoarece CEC a garantat depunerile. Cu tot cu dobanda.

Pasul doi: socilitare catre Ministerul Justitiei, sa-i permita sa deschida un canal de televiziune in puscarie, in colaborare cu Patriarhia, pentru mediatizarea celor zece porunci. Cu exemple din realitatea zilelor noastre.

Pasul trei: scrisoare catre Marius Moga sa-i compuna cateva cantece pentru copii si sa le lanseze de Craciun, fara profit. Scrisoare catre Mos Craciun sa le trimita celor cazati in azilele de batrani portocale, prajituri si medicamente moca, pe care le va raspandi personal, imbracat in rosu. Rosu ca nasul.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Sorin Ovidiu Vintu Realitatea, #Elan Vint Ghita Realitatea , #Realitatea