Stenogramele din dosarul Vintu: Vezi reactiile jurnalistilor implicati

Luni, 18 Octombrie 2010, ora 17:12
6149 citiri
Stenogramele din dosarul Vintu: Vezi reactiile jurnalistilor implicati
Foto: Realitatea TV

Catalin Popa (foto), director editorial al Realitatea TV, este de parere ca interceptarile convorbirilor dintre el si Sorin Ovidiu Vintu nu isi au locul in dosarul in care omul de afaceri a fost trimis in judecata. El le considera "normale" si sustine in continuare ca patronul Realitatea TV nu a influentat in niciun fel politica editoriala a postului.

"Cred ca lucrurile sunt limpezi. Exista un palier vizibil legat de razboiul Sorin Ovidiu Vintu - Presedinte. Iar faptul ca acum apar tot felul de nume, acestea sunt victime colaterale. Miza este razboiul SOV - Basescu. Sunt fragmente dintr-un dosar cu o relevanta greu de inteles", a declarat Catalin Popa pentru Adevarul.

Stenograme din dosarul Vintu - Vezi discutiile cu sefii Realitatea si cu liderii politici

Stenograme in dosarul Vintu: Vezi discutii cu Cozmin Gusa si Relu Fenechiu

"Era o discutie normala in care un patron suna sa vada ce se mai intampla la postul sau de televiziune", a mai spus directorul Realitatea TV, apreciind totodata ca aceste convorbiri nu sunt o dovada a amestecului patronului in programul editorial al televiziunii.

"Mi se pare ca nu vedem padurea de copaci. Ce relevanta au asemenea interceptari in dosar? Cred ca s-a facut un abuz. Eu cred ca o tara in care convorbirile apar in media nu este o tara normala. Nu cred ca dialogul meu cu SOV lasa de inteles ca dicta politica editoriala. La o redactie de stiri, a crede ca patronul sta la telefon, lipit de ecran, ca sa decidem ce facem este o copilarie", a mai declarat Popa pentru Adevarul.

Intrebat ce atitudine va avea postul de televiziune la care lucreaza in legatura cu aceste interceptari, Catalin Popa a spus: "Realitatea TV va prezenta la buletinul de stiri parte din aceste interceptari, asa cum este normal, insa in ceea ce priveste o emisiune de dezbatere consider ca sunt alte probleme mai importante acum, cum ar fi depunerea motiunii, protestul profesorilor etc. Redactia si-a facut prioritati care sunt legate de evenimentele la ordinea zilei".

Chirieac: Eu cu domnul Vintu vorbesc zilnic

Contactat de Adevarul, Bogdan Chirieac a comentat: "In mod evident este o tentativa a domnului Basescu de a arata ca politia politica este prezenta si vegheaza. Eu cu domnul Vintu vorbesc zilnic", adaugand ca el crede ca este o metoda a presedintelui de a "arata pisica".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#stenograme Vintu, #Catalin Popa Vintu stenograme, #Bogdan Chirieac Vintu stenograme , #stenograme