Revista presei: Vintu - Nastase, un personaj infinit mai rau decat Basescu

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 09:18
3623 citiri
Revista presei: Vintu - Nastase, un personaj infinit mai rau decat Basescu
Foto: Evenimentul Zilei

Sorin Ovidiu Vintu se arata convins ca Adrian Nastase ar fi fost un personaj "infinit mai rau decat Basescu", daca ar fi castigat alegerile prezidentiale din 2004, iar interviul dat de omul de afaceri pentru B1 Tv tine prima pagina a ziarelor de joi.

"Adevarul" prezinta principalele declaratii ale omului de afaceri, care mai spune ca Traian Basescu "a invatat multe de la el".

Pe de alta parte, managerul Realitatea TV, Sebastian Ghita, sustine ca Sorin Ovidiu Vintu "a ramas in jacuzzi-ul din 2009", facand referire la episodul in care candidatul la prezidentiale Mircea Geoana l-a vizitat acasa, suferind un mare prejudiciu de imagine, arata "Evenimentul Zilei".

Chiar si dupa ce Sorin Ovidiu Vintu a vandut actiunile pe care le detinea la Realitatea TV lui Elan Schwartzenberg, scandalul din televiziune continua: managerul Sebastian Ghita a anuntat ca RTV emite prin satelit, desi conform CNA, nu detine licenta audiovizual, arata "Romania Libera".

Adevarul: Daca Adrian Nastase castiga, era un personaj infinit mai rau decat Basescu

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, in cadrul unui interviu pentru B1 TV, ca nu regreta ca l-a sustinut in 2004 pe Traian Basescu. La momentul respectiv, Vintu considera ca era o varianta mai buna decat Adrian Nastase.

"Daca Adrian Nastase castiga alegerile atunci, era un personaj infinit mai rau decat Basescu", a spus Sorin Ovidiu Vintu.

Omul de afaceri a mai afirmat ca seful statului a invatat multe de el, insa nu stie sa le puna in aplicare: "Domnul Traian Basescu a invatat foarte multe de la mine. Din nefericire, le aplica prost", mai spune acesta, potrivit Adevarul.

Evenimentul Zilei: Sebastian Ghita, despre Vintu - A ramas blocat in jacuzzi-ul din 6 decembrie 2009

Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, care l-a acuzat pe Vintu de santaj si amenintare cu moartea, il ironizeaza spunand ca nu a depasit momentul 2009, cand a influentat decisiv rezultatul alegerilor prezidentiale, prin vizita facuta de prezidentiabilul Mircea Geoana la casa sa.

"Nu vreau sa-l jignesc pe domnul Vintu. dar se face de ras. Cred ca Vintu a ramas blocat in noaptea alegerilor din 2009, in jacuzzi si ne vorbeste in continuare de acolo. Am vazut ca tot zice ca vrea sa salveze Romania. Domnul Vintu si altii ca el salveaza Romania de 20 de ani in propriiile buzunare si de atata salvare uite unde am ajuns. Asa ca sa ne lase in pace, sa nu ne mai salveze", a declarat Sebastian Ghita.

Declaratiile lui Ghita vin dupa ce Sorin Ovidiu Vintu a spus ca acesta "a fost pus de Serviciul Roman de Informatii sa dinamiteze Realitatea din interior".

"Nu stiam la vremea aceea ca domnul acela este pus de Serviciul Roman de Informatii sa dinamiteze Realitatea din interior. Cand am aflat, era deja tarziu. Nu prea tarziu, dovada faptul ca am reusit sa le fac o surpriza la timp domnilor care au incercat sa preia in mod ostil televiziunea", a spus Vintu, relateaza Evenimentul Zilei.

Romania Libera: Sebastian Ghita - Noua televiziune RTV emite pe satelit incepand de marti

Sebastian Ghita, patronul Asesoft, incearca sa mentina in stare de functionare televizunea, in ciuda problemelor juridice care au aparut dupa preluarea actiunilor de catre Elan Schwartzenberg.

Ghita a declarat ca noua televiziune RTV emite incepand de marti pe satelit, iar cablistii au fost informati ca pot sa preia noul post, ale carui programe sunt realizate de fosta echipa Realitatea Media.

Cu toate acestea, potrivit informatiilor publice disponibile pe site-ul Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Sebastian Ghita si compania Asesoft nu apar intre persoanele si societatile care detin licente audiovizuale, informeaza Romania Libera.

(L.S.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Ovidiu Vintu, #Vintu Nastase rau, #Vintu Nastase Basescu , #Traian Basescu