Vintu: Traian Basescu trebuie sa devina o amintire, in trei luni

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 16:07
6857 citiri
Vintu: Traian Basescu trebuie sa devina o amintire, in trei luni

Interviul pe care Sorin Ovidiu Vintu l-a dat jurnalistilor de la Realitatea TV, dupa ce a fost eliberat din arest, nu a fost difuzat in totalitate de catre postul de televiziune.

Evenimentul Zilei a intrat in posesia imaginilor brute din timpul interviului, in care SOV ii raspunde, in termeni foarte duri, presedintelui Traian Basescu, care l-a acuzat de legaturi foarte stranse cu SRI.

"SRI a recrutat procurori care au devenit ofiteri sub acoperire, ziaristi care sunt ofiteri sub acoperire. Prin intermediul lor, Basescu isi permite astazi sa terorizeze o tara intreaga.

Acuz public ca SRI a devenit un serviciu de politie politca in slujba lui Trana Basescu. Nu mai are de-a face, in opinia mea, cu protectia, cu securitatea acestei tari, ci cu protectia afacerilor de diverse tipuri si a intereselor personale ale lui Basescu si a clicii din jurul lui", a continuat omul de afaceri raspunsul sau, care a fost facut public si de televiziunea a carui patron este.

Vintu: Basescu terorizeaza tara in favoarea intereselor clicii din jurul lui

In continuarea interviului, Sorin Ovidiu Vintu a formulat o acuzatie la adresa lui Traian Basescu, precizand ca "in trei luni de zile Traian Basescu tebuie o sa devina amintire in istoria politica a Romaniei. O amintire trista, dar o amintire".

"Sper din toata inima ca in maxim trei luni de zile toti acesti oameni vor plati pentru crime impotriva Romaniei, si cand spune crime nu ma refer la crime fizice, ci la cele morale si de alta natura. Daca domnia sa spune ca are probe, inseamna ca si acuzatia pe care eu o fac acum, o fac in cunostinta de cauza. Un sperjur nu are dreptul sa mai deschida gura in tara asta, cu atat mai putin sa conduca aceasta tara. Si repet.

Basescu: Vintu este bolnav la cap

In trei luni de zile Traian Basescu tebuie sa devina amintire in istoria politica a Romaniei, o aminitire trista, dar o amintire", a precizat acesta, in interviul nedifuzat la Realitatea TV.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sorin Ovidiu Vintu interviu, #Sorin Ovidiu Vintu Traian Basescu , #Traian Basescu
Comentarii
Poza nightmare
nightmare
rank 5
waoooo!!!!!.....iar matale trebuia sa fii fost demult o amintire .....TREBUIA SA FII DUPA GRATII !!!!
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Dar daca nu era Basescu si era un om obisnuit ? Putea unul ca Vintu sa-l sa-l faca sa dispara ?