Vintu vrea vot cenzitar: Asta nu e democratie, tot tampitu' voteaza!

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 00:11
3342 citiri
Vintu vrea vot cenzitar: Asta nu e democratie, tot tampitu' voteaza!
Foto: B1TV

Sorin Ovidiu Vintu crede ca USL nu are prea multe sanse sa vina la putere pentru ca are un leadership slab si "tot tampitu'" voteaza, prin urmare, cu doua perechi de cizme si o caldare oricine poate cumpara un vot.

"Primul lucru pe care trebuie sa il faca USL este sa vina la putere. Evident ca sunt sceptic. Eu ii doresc, dar nu au prea multe sanse", a declarat Vintu intr-un interviu acordat pentru Ion Cristoiu miercuri seara, la B1TV.

In opinia omului de afaceri, leadershipul USL este slab, iar stafful din jurul lui Ponta si Antonescu ca si inexistent.

"In jurul domnului Ponta au facut gol, Adrian Nastase, Liviu Dragnea au probleme cu justitia(...)Stafful domnului Crin Antonescu inca nu este suficient de bine asezat la lumina", a explicat Vintu, atragandu-le atentia celor doi lideri USL ca nu au inteles ca rolul lor este de coordonatori, nu sa "joace pe tot terenul".

"Treaba lor nu e sa ii injure pe Basescu, pe Boc, pe Maior, asta e treaba mea, ci sa vina cu solutii in care eu sa cred", a explicat Vintu in calitate de alegator, transmitandu-le celor doi lideri ca asteapta de la ei altceva.

In plus, SOV a spus ca "o alianta acum, un bloc politic PNL-PSD mi se pare total aiurea, puteau sa faca o alianta post-electorala".

Totodata, omul de afaceri a sustinut ca ceea ce se intampla in Romania nu este democratie reala.

"Tot tampitu' voteaza! Nu asta e democratia. Daca eu cu doua perechi de cizme si o caldare pot sa iau un vot, nu mai e democratie", a spus Vintu, precizand ca situatia nu se inregistreaza doar in Romania, ci in intreaga Europa, lucru care reiese clar in contextul actualei crize.

"Eu cred ca ori se va introduce votul cenzitar, ori se vor introna dictaturile in statele europene", a mai spus el.

In ceea ce priveste clasa politica din Romania solutia este una singura.

"Actuala clasa politica si actualul sitem politic trebuiesc distruse, daramate. (...)Nu sa ii arestam, nu, sa fie eliminati de pe scena politica. Si-au dovedit incompetenta. Trebuie eliminati de pe scena politica, atat", a precizat Vintu, intrebat fiind daca el crede ca in Romania vom asista la un moment dat la un proces de tipul celui in care fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost condamnata la 7 ani de inchisoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Vintu vot cenzitar, #Vintu USL, #Vintu Ponta, #Vintu Antonescu , #Traian Basescu