Ziare.com

Rosca Stanescu nu se asteapta sa fie exclus

Luni, 20 Mai 2013, ora 16:32

   

Rosca Stanescu nu se asteapta sa fie exclus
Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a declarat, luni, ca nu se asteapta sa fie exclus din partid, in ciuda presiunilor facute de PSD. Mai mult, el a acuzat din nou SRI ca a interceptat discutii care au avut loc in cabinetul liderului PNL Crin Antonescu.

"In mod cert nu ma astept sa fiu exclus. Foarte de curand, PNL s-a pronuntat definitiv asupra acestui caz, la fel si presedintele Crin Antonescu", a declarat senatorul liberal la Adevarul Live.

Intrebat daca este dispus sa demisioneze, Sorin Rosca Stanescu a replicat: "Eu sunt dispus la orice. (...) Decizia nu-mi mai apartine mie, ci partidului din care fac parte".

Referitor la stenogramele din sedintele PNL, care au fost publicate de jurnalistul Iosif Buble, Sorin Rosca Stanescu a comentat: "Aceste stenograme pe care le publica presa dovedesc ca s-au efectuat interceptari in interiorul unui partid politic, PNL, atunci cand au fost doar opt persoane la discutii, in biroul lui Crin Antonescu".

"Faptul ca au fost posibile aceste interceptari care, apoi, au fost livrate presei, si care au accelerat un proces de posibila dezintegrare a USL, dovedeste ca a mai intervenit o alta forta", a sustinut Rosca Stanescu, cu trimitere la SRI, scrie sursa citata.

Rosca Stanescu a exclus posibilitatea ca unul din cei opt lideri USL prezenti la discutii sa fi facut inregistrari.

"Exclud total posibilitatea ca unul dintre cei opt sa fi facut interceptari si apoi sa le livreze presei. Vorbim de cei mai importanti oameni politici ai momentului", a conchis Rosca Stanescu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1003 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor