Sorin Rosca Stanescu: Ma consider in continuare prieten cu Ponta

Sambata, 18 Mai 2013, ora 22:35
4817 citiri
Sorin Rosca Stanescu: Ma consider in continuare prieten cu Ponta
Foto: sroscas.ro

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu, care a bagat zazanie in USL, se considera in continuare prieten cu Victor Ponta, chiar daca premierul a spus vineri ca el nu crede asta.

Senatorul a declarat saptamana aceasta ca se considera prieten cu Ponta, insa premierul a afirmat vineri: "Nu vreau sa fiu nepoliticos, dar nu il consider pe domnul Rosca Stanescu vreun prieten de-al meu si, daca domnia sa se considera, e unilateral".

"E dreptul domniei sale (Ponta - n.red.) sa nu ma considere prieten, ma consider in continuare prieten cu Ponta", a mentionat Stanescu la B1 TV.

Intrebat de jurnalisti daca se considera un motiv sau un pretext pentru cearta din USL, Sorin Rosca Stanescu a raspuns foarte clar.

Rosca Stanescu: Daca Ponta ramane consecvent, altceva il determina sa vrea ruperea USL

"Sunt un pretext. Stiti ca daca esti o simpla picatura care umple paharul nu e atat de important sa se rupa o coalitie. Nu esti tu vinovatul", a adaugat el.

Senatorul a precizat ca spera "sa se faca pace in USL, sa mearga in continuare, sa schimbam impreuna, sa ne linistim. Noi nu mai suntem in situatia in care eram cand am creat USL, acum suntem la guvernare si e firesc sa incercam sa adaptam USL-ul si regulile acestei constructii formidabile politice acestui moment.

El a fost intrebat daca dupa ce se linistesc apele in uniune va actiona la fel daca va mai fi cazul.

"Atata timp cat va fi vorba de actiunea, activitatea si gandirea mea in Parlament voi fi un om absolut liber si imi voi indeplini obligatiile de senator si parlamentar. Voi fi mai putin liber cand voi face referiri la persoane", a precizat el.

Sorin Rosca Stanescu a declansat cea mai mare criza din USL, dupa ce a acuzat PSD ca a ingropat ancheta privind interceptarile judecatorului la CEDO Corneliu Barsan si ca cei din PSD ar fi fost "reticenti" de la inceputul anchetei.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Sorin Rosca Stanescu pretext cearta, #Sorin Rosca Stanescu USL, #Sorin Rosca Stanescu cearta USL , #Victor Ponta