Mutu da in judecata firma care l-a dopat

Duminica, 31 Ianuarie 2010, ora 08:26
3977 citiri
Mutu da in judecata firma care l-a dopat

Adrian Mutu face deja primii pasi din dorinta de a scapa cu o pedeapsa cat mai mica in scandalul de dopaj. Atacantul roman va da in judecata producatoul medicamentului interzis, deoarece pe prospect nu era trecuta prezenta sibutraminei.

De la izbucnirea scandalului de dopaj, Adrian Mutu a fost de negasit. Editia tiparita a Gazetei Sporturilor anunta ca atacantul roman a hotarat sa dea in judecata producatorul medicamentului, la capatul unei sedinte la care au mai participat Giovani Becali, sotia Consuelo si doi avocati din Florenta.

Cateva pastile au fost duse deja pentru analize la un laborator din Florenta, iar rezultatul este asteptat cel mai tarziu luni.

Jucatorul Fiorentinei se inspira din experienta pe care a trait-o handbalista Sorin Vintila, care a avut castig de cauza, desi a consumat sibutramina. "Am scapat pentru ca am fost nevinovata. Sunt sigura ca si in cazul lui Mutu e la fel", a afirmat ea.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina la finalul a doua meciuri din Italia, cu Bari (10 ianuarie) si Lazio Roma (20 ianuarie).

Atacantul roman s-a aparat, spunand ca nu a stiut ca pastilele de slabit contineau substante interzise, deoarece prospectul sustinea ca produsul este suta la suta natural.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Adrian Mutu, #probleme dopaj , #dopaj