Kobe Bryant a murit: NBA a confirmat decesul

Duminica, 26 Ianuarie 2020, ora 21:55
22772 citiri
Kobe Bryant a murit: NBA a confirmat decesul
Foto: cnbcfm.com

Baschetbalistul american Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari jucatori NBA din istorie, a murit la doar 41 de ani dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit. Decesul a fost confirmat de oficialii NBA.

Superstarul NBA se afla duminica seara, pe 26 ianuarie, la bordul unui elicopter privat care s-a prabusit in regiunea Calabasas, California, dupa cum anunta nypost.com, dar si revista US Magazine.

Fostul jucator de la Los Angeles Lakers calatorea impreuna cu alte trei persoane in acest elicopter privat, cand un foc a izbucnit la bordul acestuia.

Mai multe echipaje de urgenta si paramedici au sosit la locul accidentului, dar se pare ca toate persoanele aflate in elicopter au murit.

Se pare ca sotia lui Kobe, Vanessa Bryant, nu se afla la bord.

De cinci ori campion NBA cu echipa LA Lakers, Kobe Bryant a primit de doua ori premiul de MVP al finalei NBA, fiind considerat unul dintre cei mai valorosi jucatori ai acestui sport. In clasamentul all-time al marcatorilor din NBA, Kobe ocupa locul 4, cu 33.643 de puncte, fiind depasit de doar alte trei legende, Kareem Abdul-Jabbar (38.387), de Karl Malone (36.928), dar si de, recent, de vineri dimineata chiar, Le Bron James, cu 33.655 puncte.

Sportivul american calatorea des cu elicopterul inca de pe vremea cand juca pentru LA Lakers si se afla in activitate. Impreuna cu sotia sa are 4 fete, pe nume Gianna, Natalia, Bianca si Capri, prima fiind un mic star al baschetului american feminin in devenire.

UPDATE: Oficialii NBA au confirmat moartea lui Kobe Bryant.

UPDATE: Televiziunea americana CNN anunta faptul ca 5 persoane au fost implicate in aceasta tragedie, niciunul dintre cei cinci oameni aflati in elicopter nu au supravietuit.

UPDATE: Aceeasi televiziune de mai sus, CNN, anunta faptul ca marele baschetbalist Kobe Bryant se afla la bordul elicopterului care s-a prabusit in California.

UPDATE: Conform celor de la TMZ.com, una dintre fetele marii legende americane, Gianna Maria Onore, in varsta de doar 13 ani, se afla si ea in elicopter si a incetat din viata.

UPDATE: Insusi presedintele SUA Donald Trump a postat pe Twitter despre aceasta veste a mortii lui Bryant: "Sunt stiri despre moartea lui Kobe Bryant si a altor trei persoane intr-un accident devastator de elicopter. Este o stire groaznica...", posta pe pagina sa preferata de socializare, presedintele Trump.

UPDATE: Acelasi site citat mai sus, TMZ.com, care anunta si faptul ca alaturi de Kobe in elicopter se afla si una dintre fiicele acestuia, da o informatie foarte recenta. Avocatul lui Rick Fox, un fost jucator de baschet canadian la Boston Celtics si LA Lakers dezminte faptul ca clientul sau se afla in elicopter alaturi de Bryant, asa cum ultimele zvonuri anuntau.

D.A.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#presa americana anunta moarte Kobe Bryant, #Kobe Bryant anunta moarte star NBA , #baschet