Cristian Ciocan, batut de Tyson Fury

Duminica, 01 Martie 2015, ora 00:52
23119 citiri
Cristian Ciocan, batut de Tyson Fury
Foto: Daily Mail

Cristian "Hammer" Ciocan a fost invins sambata seara, la Londra, de Tyson Fury si a ratat posibilitatea de a deveni campionul mondial WBO la categoria grea.

Pugilistul roman in varsta de 27 de ani a abandonat lupta dupa runda a 8-a, astfel ca Fury a fost declarat castigator prin KO tehnic.

Inceputul luptei a fost dominat de uriasul britanic cu origini irlandeze, care chiar daca n-a fortat si a parut ca nu ia partida in serios a reusit sa-l tina la distanta pe pugilistul nostru si sa puncteze cu jab-ul de stanga.

In runda a 5-a, Tyson Fury, care e neinvins la profesionisti, l-a trimis la podea pe Ciocan cu o croseu de dreapta la cap. Boxerul nascut la Galati s-a ridicat si a continuat lupta, dar fara sa reuseasca sa-l puna in dificultate pe oponentul sau.

Dupa o noua runda controlata in totalitate de Fury, boxerul roman a hotarat sa abandoneze inainte de runda 9.

"Sunt aici ca sa fac spectacol. Am intalnit un adversar puternic, care a incasat multe lovituri dure, iar cei din coltul sau au decis ca e cazul sa opreasca lupta. Sunt pregatit pentru Klitschko", a declarat Tyson Fury dupa terminarea luptei.

Odata cu aceasta infrangere, Ciocan a ratat si mica sansa pe care o avea de a-l infrunta pe marele Wladimir Klitschko, care ar putea, in schimb, sa-l intalneasca in toamna pe Tyson Fury.

A fost cea de-a 21-a lupta la profesionisti pentru Ciocan si cea de-a 4-a infrangere.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, lupta dintre pugilistul roman Cristian 'Hammer' Ciocan si boxerul englez Tyson Fury, pentru titlul mondial WBO la categoria grea.

Desfasurarea luptei:

Cristian Ciocan abandoneaza dupa runda a 8-a.

RUNDA 8: Lupta e controlata de colosul englez cu originii irlandeze. Ciocan pare ca nu mai poate si doar un KO i-ar mai putea aduce victoria.

RUNDA 7: Lovituri puternice reusite de britanic in aceasta runda, una castigata foarte clar de Fury.

RUNDA 6: Ciocan incearca si incearca, dar nu reuseste sa-l puna in dificultate pe Fury, care in multe momente pare ca nu ia in serios aceasta lupta.

RUNDA 5: Ciocan a fost surprins cu un croseu de dreapta la cap si a fost numarat. Au urmat multe lovituri puternice ale englezului, boxerul nostru reusind cu greu sa termine aceasta runda.

RUNDA 4: Se incheie o noua runda fara nicio lovitura demna de semnalat. Fury boxeaza foarte defensiv, in timp ce Ciocan are mari dificultati in a ajunge la uriasul britanic.

RUNDA 3: Lupta e departe de a fi spectaculoasa. Cei doi pugilisti sunt mai mult precauti, iar loviturile puternice au lipsit si in aceasta runda.

RUNDA 2: O noua runda echilibrata, cu Ciocan mai insistent, dar Fury il tine la distanta cu jab-ul. Fara lovituri importante in aceste prime doua runde.

RUNDA 1: O prima repriza de tatonare intre cei doi pugilisti. Englezul a preferat sa se apere si sa-l tina la distanta pe Ciocan cu jab-ul de stanga.

ora 00:20 - A INCEPUT LUPTA

ora 00:05 - Lupta va incepe in urmatoarele minute.

ora 23:53 - Urmeaza lupta dintre Cristian Ciocan si Tyson Fury.

ora 23:52 - Chris Eubank Jr l-a batut mar pe rusul Dmitry Chudinov si a pus mana pe centura WTA la categoria mijlocie. Arbitrul a oprit lupta in ultima runda.

ora 23:45 - Mai a ramas doar o repriza din lupta programata inaintea luptei dintre Ciocan si Fury. Ne asteptam ca in jur de ora 00:10 sa inceapa main-eventul galei din capitala Angliei.

INFO: Ciocan (27 de ani) ar putea deveni primul boxer roman din istorie campion mondial la categoria grea. De asemenea, invingatorul acestei lupte are mari sanse sa boxeze cu Wladimir Klitschko.

INFO: Ciocan are 20 de lupte la profesionisti, dintre care 17 castigate (10 prin KO) si trei pierdute. De partea cealalta, Fury are 23 de lupte la profesionisti, toate castigate, 17 dintre ele inainte de limita.

INFO: La TV, lupta poate fi urmarita pe postul Digi Sport 2.

Impresionanta Arena O2 din Londra gazduieste lupta dintre cei doi pugilisti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ciocan invins Tyson Fury, #LIVE Ciocan Fury, #Christian Hammer Tyson Fury , #box