Semmy Schilt a castigat finala K1 2009 (Video)

Sambata, 05 Decembrie 2009, ora 13:48
6207 citiri
Semmy Schilt a castigat finala K1 2009 (Video)

Semmy Schilt a castigat, sambata, finala K1 de la Yokohama (Japonia), dupa ce l-a invins in ultimul act pe Badr Hari, prin KO in prima repriza.

De trei ori a fost pus la podea "baiatul rau" din Maroc, care pornea ca favorit inaintea acestei dispute, mai ales dupa ce la mijlocul acestui an l-a invins pe Schilt, prin KO, in prima repriza, la Amsterdam.

Luptatorul in varsta de 36 de ani, care s-a antrenat luna trecuta in Romania, a castigat in prima repriza toate meciurile jucate in cadrul Galei de la Yokohama.

Dupa terminarea partidei, Schilt i-a dedicat succesul lui Vitali Mitu, decedat acum cateva zile in sala de antrenament al lui Ciprian Sora, unde s-a pregatit si olandezul.

"Ii dedic acest succes lui Vitali Mitu, cu care m-am pregatit, dar care nu mai e printre noi acum", a declarat uriasul din tara lalelelor.

Este cel de-al 4-lea titlul castigat in K1 de Semmy Schilt, care va fi recompensat cu 400.000 de dolari pentru succesul din aceasta zi.

De partea cealalta, Badr Hari a fost invins pentru al doilea an consecutiv in finala, dupa ce anul trecut a pierdut, prin descalificare, in fata lui Remy Bonjasky.

Urmariti, mai jos, lupta dintre cei doi:

Drumul spre finala al celor doi luptatori:

Sferturi:

Primul meci din sferturi a fost cel dintre Badr Hari si Ruslan Karaev. In mai putin de doua minute, finalistul de anul trecut l-a trimis de doua ori la podea pe rus si a castigat partida.

A urmat lupta dintre colosul Alistair Overeem si Ewerton Teixeira, disputa castigata tot prin KO, si tot in prima repriza, de olandez.

A treia partida a fost cea dintre Jerome LeBanner si Semmy Schilt. Triplul castigator al turneului K1 s-a impus rapid, spre surprinderea tuturor, in prima repriza, dupa ce l-a trimis de doua ori la podea pe francez.

Ultima intalnirea din sferturi i-a opus pe Remy Bonjasky si Errol Zimmerman. Cei doi au oferit o lupta excelenta, incheiata cu victoria la puncte a campionului din 2008.

Semifinale:

Multa dorita lupta dintre Badr Hari si Alistair Overeem s-a incheiat mai repede decat se asteptau toti iubitorii K1. Marocanul l-a pus de doua ori la podea, in prima repriza, pe cel in fata caruia pierduse acum un an si a avansat in finala, pentru al doilea an consecutiv.

A doua semifinala s-a incheiat tot in prima repriza, cu victoria lui Semmy Schilt. Bonjasky a inceput tare si l-a trimis la podea pe Schilt, numai ca acesta si-a revenit imediat si a intors meciul, trimitandu-l la podea pe "Olandezul Zburator". Nu o data, ci de doua ori, suficient pentru a se califica in finala.

In cadrul galei de la Yokohama au avut loc si doua meciuri de rezerva: Peter Aerts l-a invins, la puncte, pe Gokhan Saki, iar romanul Daniel Ghita a castigat, prin TKO in repriza a 3-a, partida cu Sergey Kharitonov.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#finala K1 2009 Yokohama, #Badr Hari, #Semmy Schilt, #gala K1 2009 Yokohama, #Schilt castigat finala K1 , #box
Comentarii
P
portocala stricata
rank 1
cititi si dati mai e-departe!!! http://mariusmina.blogspot.com