(P) Trei motive pentru care ar trebui sa-ti cumperi o bicicleta

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 10:58
3984 citiri
(P) Trei motive pentru care ar trebui sa-ti cumperi o bicicleta

Esti in cautarea unei alternative pentru drumul la serviciu cu masina, esti pasionat de ciclism, vrei sa incerci un sport extrem sau pur si simplu vrei sa te relaxezi dupa ore in sir petrecute pe scaun, la birou? Bicicleta poate sa-ti ofere beneficii importante.

Si daca vrei sa faci o afacere buna, achizitia online a bicicletelor iti aduce si un important avantaj in privinta pretului. Pe Okazii.ro gasesti acum peste 3.000 de oferte, o gama diversificata de produse si preturi convenabile.

Bicicleta este o solutie pentru un oras supraaglomerat

Exemplul tarilor din vestul Europei este unul foarte bun. Desi numarul pistelor este inca redus la noi, bicicletele de oras sunt o varianta pentru a te deplasa mai usor la orele de varf, cand masinile sunt blocate in trafic.

Daca drumul pe care il ai de parcurs pana la serviciu iti permite, nu-ti ramane decat sa-ti alegi bicicleta si sa te echipezi corespunzator.

Pentru alegerea unei biciclete de oras este important sa tii cont de tipul de cadru, sistemul de franare si greutate (in cazul in care este nevoie sa o transporti pe scari).

Posibilitatea de a practica un sport

Pasionatii de sport se orienteaza cel mai des spre cursiere si bicicletele de munte (mountain bikes). Achizitionarea unei cursiere iti deschide mai multe posibilitati: te poti antrena pentru competitii, mergi in excursii sau o poti folosi pentru drumurile prin oras, atunci cand ai nevoie.

Pentru mai multa adrenalina, poti alege un mountain bike. Materialele folosite la confectionarea cadrului, inaltimea acestuia, suspensiile, componentele si accesoriile sunt aspecte asupra carora trebuie sa te informezi inainte sa cumperi un astfel de model.

Relaxare pentru intreaga familie

Bicicletele pot fi aliatul tau in efortul de a-i convinge si pe copii sa ia o pauza de la jocurile pe calculator sau pe tableta. Ii vei ajuta sa deprinda un stil de viata sanatos si veti petrece momente placute impreuna.

Comanda modelul de bicicleta potrivit pentru fiecare membru al familiei si urmatorul weekend va fi unul memorabil pentru toti.

Nu uita de accesoriile si echipamentele pentru siguranta (casca, insemne reflectorizante) si de respectarea regulilor de circulatie.

Daca planurile tale sunt diferite si vrei sa incerci altceva, poti gasi solutiile dorite in oferta bogata care iti sta la dispozitie pe Okazii.ro: de la trotinete pentru adulti la biciclete de cross, de trekking, biciclete pliabile, biciclete electrice sau biciclete BMX.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#bicicleta ocazie, #bicicleta second hand, #bicicleta oras , #ciclism