Bellu, despre sansele Romaniei la Olimpiada: "Va fi teribil!"

Marti, 15 Mai 2012, ora 08:43
5873 citiri
Bellu, despre sansele Romaniei la Olimpiada: "Va fi teribil!"

Octavian Bellu, antrenorul lotului feminin de gimnastica al Romaniei, a comentat sansele fetelor noastre la Olimpiada programata in aceasta vara la Londra (Marea Britanie).

Dupa medaliile obtinute la Europenele de la Bruxelles, Bellu crede ca Romania a revenit in top, dar recunoaste ca "tricolorele" vor avea o concurenta teribila la Olimpiada.

"Suntem in grafic. Am indeplinit niste obiective si fetele si-au intarit moralul prin obtinerea acestor medalii. Ne gandim deja la Jocurile Olimpice, competitia competitiilor pentru orice sportiv.

Dupa rezultatele slabe pe care le-am avut la Campioantul Mondial era normal sa fim priviti cu mai putina incredere. Totusi, iata ca ne-am revenit. E clar ca la Olimipada va fi altceva decat la un turneu continental.

Concurenta va fi teribila. Ne vom lupta cu Rusia, China si SUA, adversarii nostri de traditie. Mai avem unele lucruri de corectat, de indreptat unele imperfectiuni, dar suntem optimisti. Mai avem timp sa muncim. Sper sa ne bucuram la fel de mult si cand ne intoarcem de la Londra. O sa ne prezentam onorabil. Generatia asta are potential foarte mare", a declarat Bellu pentru Evenimentul Zilei.

Cel mai titrat antrenor din lume, cu 284 de metalii in toate competitiile la care a participat, se teme doar de accidentari inaintea Olimpiadei de la Londra.

"Singurul pericol la care ma gandesc este legat de nefericitele accidentari. Asta ar fi dramatic. Un asemenea ghinion ar elimina o gimnasta din lot", a adaugat Bellu.

Romania a incheiat participarea la Campionatul European de la Bruxelles cu 6 medalii la senioare, dintre care patru de aur.

Bellu si Bitang, despre performanta superba a gimnastelor romane la Campionatul European

Rezultatele au fost urmatoarele: aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache) si argint la sol (Catalina Ponor).

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Octavian Bellu, #Romania Olimpiada Londra, #Romania gimnastica CE , #gimnastica