Catalina Ponor, reactie emotionanta dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 07:35
12732 citiri
Catalina Ponor, reactie emotionanta dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice
Foto: Instagram/ Catalina Ponor

Catalina Ponor a avut o reactie emotionanta dupa ce echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice.

Veterana lotului "tricolor" marturiseste ca a luptat pana in ultima clipa pentru calificare, acesta fiind si obiectivul ei personal dupa revenirea in activitate.

"A fost o zi trista pentru noi, din pacate Romania nu s-a calificat la Jocurile Olimpice. Este cu atat mai trist pentru mine cu cat am revenit in activitate tocmai pentru a participa la Olimpiada. Ei bine, nu s-a intamplat! Nu stiu ce va urma de acum, insa vreau sa le multumesc celor care m-au sprijinit. Le multumesc si brazilienilor care mi-au strigat numele. A fost cel mai frumos moment, am trait un sentiment pe care nu l-am mai simtit de mult timp. Am luptat pentru aceasta echipa pana la final si am vrut sa arat ca oricine poate realiza orice isi propune.

Si, da, inca pot face gimnastica la nivel inalt in ciuda varstei pe care o am. Va multumesc inca o data pentru sprijin, a fost uimitor sa concurez la Rio", a scris pe Instagram Catalina Ponor.

Esec istoric! Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice din aceasta vara.

Fetele pregatite de antrenorii Lucian Sandu, Adela Popa si Maria Fumea n-au reusit sa se claseze pe una dintre primele patru pozitii ale test-event-ului de la Rio si vor urmari competitia pe echipe din fata televizoarelor.

Reactie incredibila a presedintelui FR Gimnastica dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice: Atata s-au pregatit, atat au lucrat

Romancele au avut evolutii slabe si, cu un punctaj de numai 216,569 puncte, au incheiat concursul pe pozitia a saptea, depasind doar Coreea de Sud.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Ponor gimnastica Jocurile Olimpice, #Catalina Ponor Rio rezultate, #Romania gimnastica Jocurile Olimpice , #gimnastica