Acuze grave la adresa presedintelui Federatiei de Hochei

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 10:51
4947 citiri
Acuze grave la adresa presedintelui Federatiei de Hochei

Scandalul din hocheiul romanesc, declansat la inceputul lunii decembrie a anului trecut, este departe de a se fi incheiat.

Dupa ce a facut mai multe declaratii revoltatoare, presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata (FRGH), Tanczos Barna, este pus la zid de o fosta mare glorie a Stelei si a echipei nationale, Gioni Justinian.

Acesta sustine ca forul condus de Barna este coordonat in mod ilegal de la Miercurea-Ciuc si ca selectionerului Tom Skinner i se impun jucatorii.

"Oricand dinspre Bucuresti pot pleca jucatori de mare valoare la toate nivelurile,iar selectionerului canadian Tom Skinner, care ia 15.000 de euro, dar habar n-are de hocheiul romanesc, i se impun jucatorii.

Nationala e dictata de la Miercurea- Ciuc, de presedintele Tanczos Barna. Sediul FRHG e in Bucuresti, dar domnia sa a facut o subfederatie in Miercurea- Ciuc, cu birou ilegal, din care dicteaza interesele hocheiului harghitean si covasnean.", a declarat Justinian pentru Libertatea.

"Ce a facut pentru hochei? Nimic!"

Antrenorul in varsta de 58 de ani a precizat ca FRGH a refuzat convocarea Adunarii Generale Extraordinare pentru schimbarea presedintelui, desi acest lucru a fost solicitat de 18 echipe din campionatul intern si impus de Autoritatea Nationala pentru Sport.

"Noi am facut o scrisoare oficiala catre Autoritatea Nationala pentru Sport, care a impus alegeri la FRHG in termen de 25 de zile de la data la care s-a primit adresa. Numai ca adunarea generala pentru alegeri, inclusiv a unui nou presedinte in locul lui Tanczos, nu a avut loc si nu cred ca se va tine! Pana la urma, cum a ajuns sa conduca acest om, care nu are nici o legatura cu lumea noastra?! Ce a facut pentru hochei? Nimic! Persista blocajul jucatorilor romani la nationala. Li se cere sa se mute in Harghita ca sa fie convocati.", a adaugat fostul hocheist.

Loturile nationale, desfiintate?

Scandalurile recente din jurul echipelor nationale de hochei pe gheata l-au pus pe ganduri pe Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Sportiv si Olimpic Roman (COSR) anuntand ca studiaza varianta desfiintarii loturilor olimpice.

Loturile nationale de hochei ar putea fi desfiintate

Presedintele Federatiei de Hochei sfideaza Romania

Al doilea om din structura COSR sustine ca Romania poate participa fara probleme la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) din 2013 si fara hochei.

Ceea ce se intampla e inadmisibil. Starea de tensiune la nivelul acestui sport e prea mare fata de importanta sportului in sine in Romania!", a declarat Dobrescu.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Tanczos Barna, #Federatie Hochei, #scandal hochei Romania , #hochei